Tom_206 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Zdravím, mám pár dotazů ohledně torzních tyčí na zadku - jak je vyndat ? Jdou nahradit ty torx šrouby obyčejnýma šroubama ? Zítra se chystám na snížení zadku ale ty šrouby mi vrtají hlavou, povedlo se nám jeden zničit a k tomu nějákej ten bit, Tak bych je rád nahradil obyč šrouby Předem díky:) Citovat
Eon Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Torzní tyče vymlátit ven. Silou, přes nějákou mosaz, ať tyče nerozbijete. Jo, torx jde nahradit obyč šroubem. Citovat
Tom_206 Odesláno 16. květen 2012 Autor Odesláno 16. květen 2012 Právě to jsem zkoušeli a nic, normálně se vyšroubujou ty torxy, vyndá se aretační podložka co je pod tím a potom už by to mělo jít ven, ne ? Ta velká funguje na stejným principu ? Citovat
mxmen Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ty torzky jsou tam kolikrát pěkně zarezlý,chce to pořádný kladivo Citovat
Tom_206 Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Jo to mi povídej..včera jsem se s 222johny222 do toho pustil - všechno jsme prolili snad tisíckrát odrezovačem, WDčkem, mlátili do toho kladivem a palicí a nic...ty mrchy se nehnuly ani o milimetr :-/ Zkoušeli jsem udělat i provizorní stahovák a bez výsledku ... Citovat
Tom_206 Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Z toho zahřátí mám trochu strach, okolo jsou brzdový trubky a všelijaký plastový držáky a příštup je tam taky na pytel - zvlášť na pravý straně vrchní torzka :-/ Jedině to asi nahřát z vnitřní strany... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.