Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

ako vám drží teplota motoru na HDI? Na starom P 607 mi po zohriatí držala presne 90 C a už sa nepohla. Na tomto novom P607 mi teplota po zohriatií motora kolíše od cca 75 do 90 C. Je to v poriadku? Nemôžem mať dáko posratý termostat?

Odesláno

Práve som kúpil P607, 2.0Hdi, a teplota vody je okolo 75 stupňov, vravíte že termostat??? Vymeníme....2.2Hdi bol stále na 90°C..., u tohto neviem, kolísať mi ale nekolíše...stúpne len pri jazde do kopca, na 80

Odesláno

Nemyslel som, že tá ručička behá hore dole. Normálne keď sa zvýši teplota motora, aj ručička stúpne a stojí. Takže na pokazený budík by som to nevidel. Len som chcel vedieť, či môže teplota motora po zahriatí mať len povedzme 80 C, alebo 85 C, lebo na tom starom P607 2.2 mi po zahriatí motora už nikdy neklesla, ani nestúpla, bola presne 90C.

Odesláno

Veď som napísal že je to normálne tak ako si uviedol. Ručička stúpne a drží hodnotu. Vychýli sa iba mierne hore pri väčšej záťaži alebo pri státí na semafóre. Za normálnu prevádzkovú teplotu sa považuje 80 - 90 stupňov.

Nenapísal som že pokazený budík no môže ukazovať trochu mimo keď nieje lektrika v 100% stave.

Odesláno

Už som chcel kupovať nový termostat (cca 15 €), odsledujem to, a ak mi pri prevádzke neklesne teplota pod 80 C, nebudem to riešiť. A ešte mi jeden maník povedal, že tá teplota sa musí trochu počas prevádzky meniť, že sa to nedá technicky termostatom urobiť tak, že ti ostane presne na 90°C, že to je len elektronicky oklamané, že keď je teplota povedzme medzi 85 až 95, tak ti ukazuje presne 90. No a v tomto motore to neoklamali, tak teplotu ukazuje reálnu. Že to nemám riešiť.

Ďakujem

[upravil dne 28/6/2012 12:22 od miko-art]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...