Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Ale lepí. Tu levou stranu mam v cajku,drží,ale prostě se tam musí na to pomalu. Nahřát folii a pořádně jí do toho záhybu vlepit. Když si najdeš volnou hodinku se špendlíkem,tak bublinky jsou všechny fuč Citovat
Capy Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 ono to může být i tou folií nevim co máš zač. 3M-ka když tohle nedejbože udělá tak stačí nahřát na 90stupnů aby lepidlo řádně povolilo a přilnulo. (jen je na to potřeba infra teploměr) Dá se přepálit tak že se úplně vyhladí a zmizí vzor karbonu. vdycky jsem negativní záhyby a konce ohříval více a tohle se mi pak nestávalo. Citovat
Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Je to nějaká folie od Vietnamců. 1.5x1.8 m prodávají za 430kč. Tak se neni čemu divit,když bude míň kvalitní. Citovat
Capy Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 no ale zkusit to můžeš někde mimo a kdyby to na ní taky fungovalo tak bys to moh takhle poopravit Citovat
Kubajz.B Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Už sem to zkoušel všemožně,to se neboj Bublinu sem podelně rozřízl nožem a folie si hned lehla. Zůstala tam spára kde prosvítá lak. Někdy tam holt dam tu folii jinou. Citovat
zidd Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Zdravím! bublinu si neměl rozřezávat! pouze jí lechce propíchnout a horkovzduškou nahřát a prstem stlačit!.. P.S. sháním zbytky bílího carbou cca 100x200mm Citovat
Kristýnka Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Už mám pár zkušeností s lepením carbon folie:)Spíš to chce tu bublinu píchnout jen jehličkou.Ale pro předcházení bublin, je nej to pěkně zahřát a pořádně nátahnout kousek po kousíčku:)hold se na tom stráví více času. Citovat
Frozz Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Chlapi, pro předcházení bublin je nejlepší koupit 3M folii. Není to nic extra drahého, ale kvalitou TOP, pracuje se s ní úžasně, dá se několikrát za sebou nahřívat a pořád bude držet, na spodní straně je \"mřížka\" zamezující vznik bublinek. Nekupujte levné od číňanů, stejně se vám pak odchlípne . Já mám na předním znaku 3M karbon folii - nutno podotknout, že zatím vydržela jak zimu (-25°), tak teplo (na slunci klidně 50°+). Navíc je i dost mechanicky namáhaná (mytí, mušky, bordel ...). To dokazuje její kvality Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.