Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale lepí. Tu levou stranu mam v cajku,drží,ale prostě se tam musí na to pomalu. Nahřát folii a pořádně jí do toho záhybu vlepit. Když si najdeš volnou hodinku se špendlíkem,tak bublinky jsou všechny fuč :)

Odesláno

ono to může být i tou folií nevim co máš zač. 3M-ka když tohle nedejbože udělá tak stačí nahřát na 90stupnů aby lepidlo řádně povolilo a přilnulo. (jen je na to potřeba infra teploměr) Dá se přepálit tak že se úplně vyhladí a zmizí vzor karbonu. vdycky jsem negativní záhyby a konce ohříval více a tohle se mi pak nestávalo.

Odesláno

Už sem to zkoušel všemožně,to se neboj :) Bublinu sem podelně rozřízl nožem a folie si hned lehla. Zůstala tam spára kde prosvítá lak. Někdy tam holt dam tu folii jinou.

Odesláno

Zdravím! bublinu si neměl rozřezávat! pouze jí lechce propíchnout a horkovzduškou nahřát a prstem stlačit!..:)

P.S. sháním zbytky bílího carbou cca 100x200mm

Odesláno

Už mám pár zkušeností s lepením carbon folie:)Spíš to chce tu bublinu píchnout jen jehličkou.Ale pro předcházení bublin, je nej to pěkně zahřát a pořádně nátahnout kousek po kousíčku:)hold se na tom stráví více času.

Odesláno

Chlapi, pro předcházení bublin je nejlepší koupit 3M folii. Není to nic extra drahého, ale kvalitou TOP, pracuje se s ní úžasně, dá se několikrát za sebou nahřívat a pořád bude držet, na spodní straně je \"mřížka\" zamezující vznik bublinek. Nekupujte levné od číňanů, stejně se vám pak odchlípne :aut.

Já mám na předním znaku 3M karbon folii - nutno podotknout, že zatím vydržela jak zimu (-25°), tak teplo (na slunci klidně 50°+). Navíc je i dost mechanicky namáhaná (mytí, mušky, bordel ...). To dokazuje její kvality :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...