Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

abs rychlá rada pls.. důležité!

Recommended Posts

Odesláno

nazdárek lidi chci se zeptat kde je umístěný snímač ABS na zadní nápravě řešim teď jeden problém a potřebuju vědět kam se dává ten snímač jestli tam už přípravu mám a nebo jestli se musí udělat díra pokud možno nějaký obrázek díky moc je to na 206

Odesláno

Je priamo na zadnom ramene, otvor a dieru pre skrutku (1x) neprehliadnes, pokial ich tam mas, ak tak treba zistit podla VIN v SB ci je rozdielne rameno pre auto s ABS a bez :)

EDIT: tak na obrazku je to miesto kde je diel 12, bud je tam ta zaslepka, alebo potom cidlo, takze kazde rameno by malo mat pripravu (ale pre istotu by bolo dobre porovnat VIN )

[upravil dne 13/5/12 14:10 od Qcko]

post-26023-1410962430097_thumb.jpg

Odesláno

já jí tam asi nemam protože tam nic nevidim je to schovaný za štítem bubnu a mělo by to být na první pohled vydět ta díra ne? podle mojí úvahy... já tam nic nevidím ale nechával sem dělat nápravu 2 roky spátky tak to asi vyměnili říkal mi někdo že prý hodí jiná ramena aby neměli tolik práce že to maj připravený jde o to že mám zájemce na nápravu a nevíme jestli tam ABS pujde nebo ne

Odesláno
VIN už dal, psal jsem, že ot tam je, tak ještě dám obrázek

Su aj ramena bez diery na snimac.

ja reaguji na příspěvek co sem vložil pito.za ;)

[upravil dne 13/5/12 14:54 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...