jardau Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Čaues všeci tu. Zaujala mě 406 coupe a pokud ji seženu ve slušným stavu, asi do ní pudu. Má tu s ní někdo zkušenost ? Chtěl jsem jít do 2l , ale naskytl se mi 3litr. manual. Naftu nechci. Ten 3l je r.v 2001 a je v tom novej typ motoru. Poraďte, nebo alespoň napište svůj názor. Podrobnosti k tomu 3litru budu vědět koncem týdne. Dík Jarda. Citovat
jardau Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Jenom kontrolní otázka - na 406ku coupe asi nejde zahrádka co ? Potřebuji občas totiž dopravit k vodě serf. Jarda Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem jardau Jenom kontrolní otázka - na 406ku coupe asi nejde zahrádka co ? Potřebuji občas totiž dopravit k vodě serf. Jarda tusim ze se da dat jen jakysi nosic nad zadni okno a na ten kousek kufru, takze na serf to asi moc nebude, bud budes moc sirokej, a nebo ti bude do nebes trcet spicka Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem jardau Jenom kontrolní otázka - na 406ku coupe asi nejde zahrádka co ? Potřebuji občas totiž dopravit k vodě serf. Jarda tusim ze se da dat jen jakysi nosic nad zadni okno a na ten kousek kufru, takze na serf to asi moc nebude, bud budes moc sirokej, a nebo ti bude do nebes trcet spicka To bude tuning za vsechny prachy Citovat
michal 206 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 kupatko je krasny, a dneska v tom 3,0 bude i za cca od 150 tisic. pro dva idelani auto, jak se leze dozadu je to v haji. jinak jede jako XXX, no hodne. oproti novejm 407 uz to ma starsi podvozek, takze to az takovy zavodak taky neni, ale je nadherne. Citovat
jardau Odesláno 20. květen 2005 Autor Odesláno 20. květen 2005 Jelikož to do bazaru nejde, tak to zkusím tady. Sháním 406ku coupe. Díky za každý tip. Jarda Citovat
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Jardo abych pravdu řek chtěl jsem kupé taky a zrovna 3.0 Takže pár postřehů. Je to vyjímečně krásný auto a motor 3.0 V6 zvláš? ten novej (2000 a výš) je bomba. co se ale týče praktičnosti je to nejhorší provedení ze 406tek. Mě přišlo že vzádu je místa dost ale mam jen 178cm takže nevim. Na tu 2.0 nevim já s tim nikdy nejel ale měl sem ten samej motor ve 306 a na tu se mně zdál tak akorát tak nevim jestli to nebude ve 406 trochu líný. Jinak ti tenhle kup jedině schvaluju a těšim se že zas uvidim nějaký pěkný kupé naživo Citovat
jardau Odesláno 20. květen 2005 Autor Odesláno 20. květen 2005 DjBoom: No asi takhle. Jsem trochu starší ročník než asi většina lidiček tady, ale žijem jenom jednou né ? Jediný co mě trochu brzdilo v rozhodování je praktičnost. Jelikož na dvě autí nemám, budu muset používat cupátko i na běžný ježdění a to asi po Praze nebude to pravé ořechové. S mejma 170 cm se o místo nebojim. Teď mám zatim na výběr 3l a 2l. Od toho 3l mě odrazuje že je žlutej, ale ještě jsem ho neviděl v reálu (až příští týden). No uvidíme, řekl slepej a šláp do ..... .Čaues Jarda. Citovat
DjBoom Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 No já nevim ale jako jedinný auto používaný na běžnej provoz bych kupé netrápil, zvláš? ne v praze. Před dvouma lety sem přivez krááásnou černou 306 a jak vypadá teď? Po dvou letech v praze?? No hrůza. Ale 406 má zase lepší a měkčí podvozek. Zkus si představit s továrnim sport. podvozkem jet přez letnou. S 306kou sem to radši objížděl Jinak žlutá by mě taky odradila, lidi sou čim dál tim větší sv..ě a ta žlutá moc přitahuje. Ale zase vypadá trochu jako Ferarri ne ??? :D Citovat
Netopýrka Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Mně by žlutý coupátko nevadilo http://mujweb.cz/www/netopyrka/406%207.jpg?r=994 ...vedle v ulici jedno parkuje a za tu dobu, co ho tam vídám, jsem si nevšimla, že by ho někdo třeba objel klíčem....zato v naší ulici, není snad měsíc, aby něco nezmizelo, nebylo vykradeno, atd.... Citovat
Hadra Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 ano ano, ještě mně napadá jedna věc, není nad to, bydlet na dědině. tam zná každej každýho a pokud by to někdo udělal, tak mu pak ostatní djí do držky. Já např kolikrát zapomněl auto odemčený před barákem a nic. Nebo motorku. To je prostě pohoda.Akorát poslední dobou je čím dál víc tmavších lidí jak je lifrujou z měst na vesnice, tak je potřeba být obezřetnej a nastolit pravidla hned na začátku. Citovat
Netopýrka Odesláno 22. květen 2005 Odesláno 22. květen 2005 ...jo, jo, však nám už auto taky vybrali...a mému kolegovi před 3 týdny ukradli Megana....před rokem jinému kolegovi 306ku combi...tady se fakt krade hrozně... Citovat
jardau Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 Je tu někdo, kdo dokáže alespoň baj voko porovnat tvrdost podvozku u klasický 406ky a 406ky coupe ? Jde mi o jízdu po pražských ulicích a né po dálnici apod. Obě auta předpokládám v serii. Je tu někdo, kdo jezdí s kupátkem běžně po Praze, nebo je to blbost ? Díky všem. Jarda [Editován dne 25/5/05 jardau] Citovat
michal 206 Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 jednou jsem ho tu tyden mel v 2,2 hdi a oproti seriove 406 sedan bylo urcite tuzsi, hlavne melo vetsi gumy a lezelo niz (serie), ale nic vyraznejsiho... zeptej se masinky na nazor, poznal uz oboje. Citovat
Guest Masinka Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Kdyz ta 2,2 HDI byla chipnuta, to bylo nefer :-). Uz jsem to psal nekolikrat a asi se budu opakovat, pokud se chce clovek povozit a to u coupe plati dvojnasob, tak do 2,0 bych v zadnym pripade nesel a bral bych 3,0, zvlaste pokud mas moznost mit novej model s novym motorem, s tim se dostanes na spotrebe na 7 l a pojedeto, pokud budes chtit. Jinak 3,0 je standartne o 2 nebo 3 cm vys nez ostatni motorizace, plati u sedanu/kombi/coupe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.