Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jeste mam dotaz ohledne tohoto motoru. Je normalni, ze se tak rychle ohreje ? Tech 70° je tam snad do 2 minut od studeneho motoru.

Druha vec je, ze mi pri jizde i mimo mesto porad drzi okolo 90-95°C, v kolone pak okolo 100°C. Je to normální, nebo bude treba zasvinenej chladic ?

Termostat jsem testoval a vypada O.K.

Diky

Dutch

[Edited on 11/5/12 19:45 by Dutch_CZ]

Odesláno

Taky máme 1.4 a teplota je taky kolem 85st, kousíček před 90st :-)

Otázka, či dobre ukazuje budík...mne bežne drží teplotu okolo 85 st, ale mám 1,4...

[upravil dne 11/5/12 23:06 od Monsta]

Odesláno

Ahoj tak mě se taky sice diesel ale zahřeje na 70°C během 2 minut. Co bys taky chtěl v těhle vedrech. A to že se ti teplota drží mezi 90-95°C buď tam máš jiný termostat anebo už ti odešel do věčných lovišť ale to je nepravděpodobné to by jsi měl mimo město nižší teplotu. Ale tak je to teplo tak ten motor topí.

A dle mého názoru pokud by to bylo třeba těsnění pod hlavou tak by ti teplota šla do červených hodnot.

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahojte, ja mam 1,6 nfz 65kw...moje teploty na budiku su za jazdy okolo 105, ukazovalo aj 110 ale to bola povolena kostra pri soferovej lavej nohe...ja myslim ze to bude v budikochpretoze mam termostat dobry,aj cidla...jazdim tak uz dva roky...

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...