Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na yarisovi nam zacina cim dal vic blednout lak na nekterych dilech predpokladam ze byli strikane, je to mestske auto. Ty mista jsou takove jako mlecne, vzdycky kdyz to vemu nejakym voskem - lestenkou tak to je jak nove ale za chvili to udela zase. da se s tim neco delat? nebo jen lakyrnik?

Odesláno

Co to je za barvu? Asi červená co? Rozleštit úhlovou leštičkou. Je to práce na 3-4 hodiny a pokudje to hodně tak za měsíc ještě jednou ale pak to zase pár let ( při rozumné péči ) vydrží.

Udělej FOTO

Odesláno

Vidím tam v galerii jen to jak jsi lakoval kola a jednu rozmazanou červenou... to vybledlejší je asi plast, že? Ten trpí víc. Nicméně Tempem to rozleštit jde asi jsi byl málo houževnatý. Odhadem strávíš na ploše 10x10 cm cca 10 minut. Leštičku to je samozřejmě rychlejší. Volantovka nemá smysl musí to být úhlovka nějakých 800 a více W nebo pneumatika. Doporučuju ne tempo, ale něco rozumnějsího, kvalitní pasta se dá koupit za cca 400,- kg.

Poradit ti jinak neumím, naplánuj si cestu na minisraz. Já sice do Brna jezdím k rodičům, ale tam sotva stíhám servis tátova auta, takže to bych spíš nesliboval.

Odesláno

jojo jen ta jedna mazla ale jen na ni to je poznat, vic jsem jich tam nedaval. Jo to je zrovna naraznik a skareda je jen plocha pod vratama. pak jeste kapota je nic moc a kousek na levem boku auta. zkusim teda jeste jednou tempo jinak sezenu nejakou brusnou pastu a lesticku. zkousel jsem dokonce kousek i jemnim smirkem a taky nic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...