Pepanh Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Zdravim , mám taký problem:myslim.Mám 307 sw a chcel by som sa poradiť čo môže byť chyba ked mi nezopne ventilator na chladiči.Proste auto sa pri stúpani a vysokych otačkach zahreje zhruba na 100°C až 110°C ked zrazu ručička ukazovaťela teploty vyleti do červenho poľa a svieti STOP:o.čo to podla vás môže byť a ešte taka vec že či to môže mať vpliv na klimu preto že mam dig.klimu a ked si auto stoji na slnku tak aj napriek tomu že si nastavim 14°klima nechladi a fuka teply vzduch. Citovat
DanculD Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Kua, my tu nemáme kristalove gule, že si vyvestime motor a rocnik. Citovat
00stevo00 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Kua, my tu nemáme kristalove gule, že si vyvestime motor a rocnik. Mozno nie, ale Straki007 bude daco urcite mat.... Citovat
freew Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Ked nezapne ventilator tak asi najskor by som skontroloval snimac teploty a pozrel by som aj vsetky poistky. A klima ak ti nezapne kompresor tak ju mas najskor prazdnu ak kompresor ide treba pozret klapky v kureni zvyknu sa jebkat. A mozno ti klimu nezapne aj preto lebo po zapnuti automaticky nabieha aj ventilator. [upravil dne 10/5/12 09:32 od freew] Citovat
Pepanh Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 prepačte za nedostatky .... ročnik je to 2004 a motor 1,6 hdi (80kw) Citovat
Pepanh Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 problem je vyriešeny.... bol to snimač na chladiči no a čo sa klimi tyka zatial neviem lebo bolo chladno a chladila a ventilator sa nemusel zapnuť ale kompresor ide aj klima drži tlak len takže uvidim a dam vedieť... a šte klima....ked nastavim aby mi fukalo na nohy tak stale fuka aj do priestoru..prečo? Citovat
Dark69 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Chcem sa opytat, maju ventilator aj niektore diesle 2.0HDI... Na mojom 2.0HDI 79Kw nemam ho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.