OldasII Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Pratele poradte. Kde mame kabinovy filtr? Jak casto ho menite? Ja ho na vsech autech menil vzdy po roce. A i po tom roce to byl hnus fialovej. Citovat
OldasII Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Mam. Ale origo francouzskou. Jeste jsem se do ni nedival. A i kdybych se dival tak z ni asi moc nevykoukam. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 zkus ji otevřít--jsou tam obrázky a ty nepotřebují překlad Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Tam se toho dozvíš... že v noci bude tma a po dešti bláto... [upravil dne 7.5.2012 19:01 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 OldasII: návod je k nahlédnutí na stránkách peugeot.cz. Jaký máš rok výroby? Pro r.v. 10/11 mám návod v pdf. (vlastnoručně seskládaný z jednotlivých stránek) Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 tak se omlouvám, předpokládal jsem, že ti francouzští pitomci dají k autu za půl mega aspon obrázek výměny pylového filtru Citovat
P607Olda Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Já to nezapomenu. Dal jsem auto na prohlídku a výměnu po 20 000 do Artcomu. Když mi ho předali, věci z kastlíku vytažené, interiér upatlaný mastnýma rukama. Až po mém návratu zpět do servisu mi sdělili, ža mechanik vyměňoval kabinový filtr. Zavolali mechanika, aby to vyčistil. Ten přišel a začal to čistit s rukama opravdu zaolejovanýma, jak vyměňuje olej... (mám světlý interiér). Ani se mi nechce vzpomínat - čekal jsem na výměnu, ani jsem nespěchal, ale říkám jim - sedím tady ve vaší hlavní místnosti, až to bude, tak mi řekněte. Samozřejmě neřekli, auto stálo na parkovišti hotové už skoro hodinu a oni mě tam nechali čekat... Citovat
OldasII Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 OldasII: návod je k nahlédnutí na stránkách peugeot.cz. Jaký máš rok výroby? Pro r.v. 10/11 mám návod v pdf. (vlastnoručně seskládaný z jednotlivých stránek) 06/2010. Citovat
OldasII Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Tam se toho dozvíš... že v noci bude tma a po dešti bláto... Ja vedel ze nema cenu to otvirat. [upravil dne 7.5.2012 19:01 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 U nohou spolujezdce vlevo je trojúhelníkový kryt, s jedním šroubem. Zkus ho odšroubovat, možná pod ním najdeš ten kryt č. 11. Pak ale nevím, proč mi v servisu vyklidili celý kastlík. Citovat
OldasII Odesláno 29. září 2012 Autor Odesláno 29. září 2012 Oldo mel jsi pravdu. Dnes jsem se na to po delsi dobe znova dival a nasel jsem ho. Hadej kde? V kasliku. Musi se skoro cely sundat. Citovat
pette Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 zatim ještě nikdo z místních servisáků nepopsal výměnu pylového filtru, tak pro ty kdo si ho chtějí měnit svépomocí 1,6HDI práce na cca 20min i rovnánim zad 1. sundá se kryt pod kastlíkem ( nácvaky vpředu a jeden vlevo vzadu) 2. sundal jsem i trojúhelníkový kryt na tunelu (1 šroub torx) 3. v kastlíku vzadu, směr nahoru, jak je ta kapsa, dva šrouby torx jsou hned u sebe, pak vyndat tu plastovou kapsu 4. filtry jsou až nahoře pod palubkou, je tam obdelníkový kryt, vyndavají se jednotlivě (2ks) Pokud jsem na něco zapoměl, nebo rozebral něco zbytečně tak to snad někdo dopíše za mě Citovat
OldasII Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 K bodu 3. Ta kapsa ma jeste jeden torx ze spoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.