Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to nezapomenu. Dal jsem auto na prohlídku a výměnu po 20 000 do Artcomu. Když mi ho předali, věci z kastlíku vytažené, interiér upatlaný mastnýma rukama. Až po mém návratu zpět do servisu mi sdělili, ža mechanik vyměňoval kabinový filtr. Zavolali mechanika, aby to vyčistil. Ten přišel a začal to čistit s rukama opravdu zaolejovanýma, jak vyměňuje olej... (mám světlý interiér).

Ani se mi nechce vzpomínat - čekal jsem na výměnu, ani jsem nespěchal, ale říkám jim - sedím tady ve vaší hlavní místnosti, až to bude, tak mi řekněte. Samozřejmě neřekli, auto stálo na parkovišti hotové už skoro hodinu a oni mě tam nechali čekat...

Odesláno
OldasII: návod je k nahlédnutí na stránkách peugeot.cz. Jaký máš rok výroby? Pro r.v. 10/11 mám návod v pdf. (vlastnoručně seskládaný z jednotlivých stránek)

06/2010.

Odesláno

U nohou spolujezdce vlevo je trojúhelníkový kryt, s jedním šroubem. Zkus ho odšroubovat, možná pod ním najdeš ten kryt č. 11. Pak ale nevím, proč mi v servisu vyklidili celý kastlík.

• O 4 měsíce později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

zatim ještě nikdo z místních servisáků nepopsal výměnu pylového filtru, tak pro ty kdo si ho chtějí měnit svépomocí 1,6HDI práce na cca 20min i rovnánim zad

1. sundá se kryt pod kastlíkem ( nácvaky vpředu a jeden vlevo vzadu)

2. sundal jsem i trojúhelníkový kryt na tunelu (1 šroub torx)

3. v kastlíku vzadu, směr nahoru, jak je ta kapsa, dva šrouby torx jsou hned u sebe, pak vyndat tu plastovou kapsu

4. filtry jsou až nahoře pod palubkou, je tam obdelníkový kryt, vyndavají se jednotlivě (2ks)

Pokud jsem na něco zapoměl, nebo rozebral něco zbytečně tak to snad někdo dopíše za mě :roker

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...