filipino Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdarvím vás kolegové, jedu si takhle včera na rande s jednou slečnou a když v tom náhle auto sebou škubne a skoro přestane ject. Na displeji vyskočí trojuhelník s vykřičníkem a hláška (viz téma), že je něco špatně S autem se dá ject maximálně na ,,dvojku,, ,obtížně reaguje na přidání plynu, při přeřazení na vyšší stupeň nechce jet, jakoby se dusí. Na volnoběh drží vyšší otáčky než normálně, auto se celé klepe, ze spoda se ozývá divný zvuk. To je co Objednal jsem se do servisu federal cars, poprvé tam, ale až na příští pondělí, dřív nemají termín !!!.................merde Citovat
Marcel00 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 neni problem, ja som ti to pohladal tu na fore... kludne aj na buduce http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=engine+management+system+faulty&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=all&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 To se mi stává skoro pokaždý, většinou u lesa. Míra četnosti poruch je přímo úměrná tomu, jak dotyčná vypadá... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 z mládí vzpomínám, že v těchto situacích jsem se na rande už nedovedl soustředit Citovat
filipino Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Macel : díky...........ale nic moc tam, více méně to sem píšu jako info nebo čtení pro ostatní, co se třeba také může stát Kobliha : vtípky, co? přejdou Ozzák : taky jsem se pak už nedokázal na nic soustředit, v hlavě jsem měl jen to auto...........,,co s tím tak asi je,, Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Marcel: prosímtě hledej dál, tohle nestačilo filipino: mě? Pochybuju Ozzy: neházej flintu do žita Citovat
jozef.mmm Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Zdravím dnes sa mi stalo to podobné. Ako ste to vyriešili? Dakujem za odpoveď Citovat
davidekcz Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Myslíš tu poruchu nebo to rande?? :D Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Bez diagnostiky - tedy vyčtení reálných chyb, se dá jen těžko radit. Citovat
jozef.mmm Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 myslel som poruchu zajtra idem na diag. Citovat
Lukinecek14 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Měl jsem tu samou chybu jako ty .. přesně tu samou ... i s tou holkou auto jelo v nouzovem režimu a pak se začalo dusit a hučet pod vozidlo .. a pak přestalo jet vubec .. a chyba je ve Filtru Pevných částic .. Citovat
filipino Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 to je dobrý.................můj problém tenkrát byl v tom, že mi odešla svíčka, nebo dvě, nevím. To jsem měl ještě benzín. Citovat
Lukinecek14 Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Tak to je v pohodě i s cenou relaci ja to měl o kapanek horší no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.