Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvím vás kolegové, jedu si takhle včera na rande s jednou slečnou :D a když v tom náhle auto sebou škubne a skoro přestane ject.

Na displeji vyskočí trojuhelník s vykřičníkem a hláška (viz téma), že je něco špatně :(

S autem se dá ject maximálně na ,,dvojku,, ,obtížně reaguje na přidání plynu, při přeřazení na vyšší stupeň nechce jet, jakoby se dusí. Na volnoběh drží vyšší otáčky než normálně, auto se celé klepe, ze spoda se ozývá divný zvuk. To je co :(

Objednal jsem se do servisu federal cars, poprvé tam, ale až na příští pondělí, dřív nemají termín !!!.................merde

Odesláno

Macel : díky...........ale nic moc tam, více méně to sem píšu jako info nebo čtení pro ostatní, co se třeba také může stát :)

Kobliha : vtípky, co? přejdou :D

Ozzák : taky jsem se pak už nedokázal na nic soustředit, v hlavě jsem měl jen to auto...........,,co s tím tak asi je,, :D

• O 6 měsíců později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Měl jsem tu samou chybu jako ty .. přesně tu samou ... i s tou holkou :D auto jelo v nouzovem režimu a pak se začalo dusit a hučet pod vozidlo .. a pak přestalo jet vubec .. a chyba je ve Filtru Pevných částic .. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...