safi1 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravim, Chcel by som sa opytat ze ked si kupim stropnu lampičku s čitacou lampičkou ze ci mi pojde do mojej 206 a ci bude pasovat a ze ci budu čitacie lampičky fungovat... Ja mam takuto http://nahradne-diely.autovia.sk/images/parts/92137/69596/peugeot-206-snimace-relatko-135860.jpg dakujem velmi pekne [Edited on 7/5/12 12:26 by safi1] Citovat
Hhans Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravim, Chcel by som sa opytat ze ked si kupim stropnu lampičku s čitacou lampičkou ze ci mi pojde do mojej 206 a ci bude pasovat a ze ci budu čitacie lampičky fungovat... Ja mam takuto http://nahradne-diely.autovia.sk/images/parts/92137/69596/peugeot-206-snimace-relatko-135860.jpg dakujem velmi pekne ty tam na tvojem máš jenom jeden konektor že???já mám v garaží tu lampičku,kterou si chceš koupit,ale nevzpomenu si kolik tam bylo konektoru...musel bych se podívat a byl bych hned chytřejší...jestli bys měl zájem koupit tu lampičku taky by nebyl problém.. [Edited on 7/5/12 12:26 by safi1] Citovat
safi1 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 HM no ja mam ako je na obrazku a chcem ju vymenit za tuto? Bude to teda pasovat? http://www2.picturepush.com/photo/a/8209470/1024/vselico/P1010001.jpg Diky ja fakt neviem ako to mam ja som este na to nepozeral Citovat
Saaw Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Pripajam sa k dotazu. Da sa ten rozsireny modul o citacie lampicky pripojit namiesto standardneho? Zaroven by som sa spytal ci ma niekto na predaj dany komponent, popripade cena (kludne SZ). Dikes Citovat
Hhans Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Zdravim, Chcel by som sa opytat ze ked si kupim stropnu lampičku s čitacou lampičkou ze ci mi pojde do mojej 206 a ci bude pasovat a ze ci budu čitacie lampičky fungovat... Ja mam takuto http://nahradne-diely.autovia.sk/images/parts/92137/69596/peugeot-206-snimace-relatko-135860.jpg dakujem velmi pekne [Edited on 7/5/12 12:26 by safi1] ahoj tak jsem na to koukal...a na tu lampička je taky jeden konektor...ale je tam plus a minus..takže bude stačit ze stropního světílka dva káble napojit a bude ti to fungovat.. Citovat
Saaw Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 len este otazka je ako to bude cele fungovat ked len potiahnem od + interieroveho do + lampicky a od - interieroveho do - lampicky... ze ci to bude fungovat tak ako by to malo. cize: 1. ked otvorim dvere zapne sa mi interierove + lampicky 2. ked budem chciet zapnut lampicky samotne bez interieroveho svetla, tak to pojde 3. ked budem chciet zapnut len interierove svetlo tak sa lampicky nezapnu neviem akym sposobom je rieseny ten zapinac tych lampiciek, pride mi to tak ze naraz sa da zapnut len jedna lampicka? ak ide o nejaky polkruhovy volic alebo co to je. Citovat
bezdo Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Pripajam sa k dotazu. Da sa ten rozsireny modul o citacie lampicky pripojit namiesto standardneho? Zaroven by som sa spytal ci ma niekto na predaj dany komponent, popripade cena (kludne SZ). Dikes Ak si dostal odpoveď, či sa to dá zohnať, možeš to napísať. Respektíve, dá sa to samostatne kúpiť??? díky:super Citovat
Dave_GTI Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Ano, v jeden okamžik se dá zapnout jen jedna lampička. Je to řešeno točením tím kolečkem. Citovat
Saaw Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Pripajam sa k dotazu. Da sa ten rozsireny modul o citacie lampicky pripojit namiesto standardneho? Zaroven by som sa spytal ci ma niekto na predaj dany komponent, popripade cena (kludne SZ). Dikes Ak si dostal odpoveď, či sa to dá zohnať, možeš to napísať. Respektíve, dá sa to samostatne kúpiť??? díky:super ano, zohnal som, ponukol mi to jeden clen fora tak som to zobral, ak mi to bude fungovat tak v pohode, ak to nepojde tak ako to ma tak ma to nepolozi pozeral som aj na ebay a je ich tam dost kusov. to dave_GTI: To fakt? trochu krkolomny sposob pouzitia. a co ak si chcu obaja nieco citat? este otazocka ohladne ziaroviek, ake tam idu? tie celosklo? lebo v interierovom svetle mam ledku bielu, docela kvalitnu a vykonnu, tak tam by som tiez chcel nacpat ledku aby to ladilo spolu. Citovat
safi1 Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 toot je moj konektor ine droty tam uz nemam bude pasovat? Citovat
Hhans Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 toot je moj konektor ine droty tam uz nemam bude pasovat? ten konektor máš jenom do té lampičky...do té druhé jde taky konektor plus a minus...a zapíná se to světýlko jenom pootočením na nějakou stranu...nic na tom jiného není Citovat
bezdo Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 vedel by aj mne niekto ponúknuť stropné svetlo s čítacou lampičkou??? Dal som to aj do sekcie kúpim, ale tam sa nik neozval. Díky P.S. použil som predchádzajúce foto, len pre názornosť. Citovat
Saaw Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Zdravim pani. Tak mi doslo to svetielko s lampickou. Teraz by som sa rad spytal ci mi viete poradit ako to zapojit. Kedze povodne mam len normalne interierove svetlo, tak mam v tej sachticke len ten jeden kabel so zelenym konektorom. Viete mi poradit kam co kde a jak pozapajat aby mi to svietilo? V tychto veciach sa vobec nevyznam, je mi len jasne ze musim pichnut dva kabliky do zeleneho konektoru a dva kabliky do toho konektoru na lampicke a potom to snad bude svietit. Ale kam a jak to uz neviem.. Pripajam fotky, snad sa z toho bude dat vydedukovat co je + a co - atd.. Dakujem za rady [Edited on 23/5/12 22:14 by Saaw] Citovat
Saaw Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 No tak uz som si to spravil. Amaterske riesenie ale vyzera to tak ze to funguje. Proste som tam dal dva dratiky a ide to. Snad mi nevyhori auto kvoli tomu. Este musim vymenit ziarovku co v tom je, za bielu ledku ako mam v interierovom svetle. Len neviem na co mysleli inzinieri vo francuzsku ked vymysleli tak genialnu lampicku ze sucasne moze citat len jeden pasazier.. proste svieti bud lave alebo prave.. obe sa nedaju zapnut. nemal by niekto napad ako toto vyriesit? asi nijak bez zasahu do toho ovladacieho kolecka ze? pripajam aj nejake foto: [Edited on 23/5/12 22:22 by Saaw] Citovat
bezdo Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 V tom svetle na čítanie sú 2 žiarovky, alebo iba jedna v strede??? Veď to svieti ako za dušičky:bojim, dosvieti to na sedadlo?:myslim Citovat
Saaw Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 1 ziarovka v strede ekonomicke riesenie pre chudobnych Ziarovka je ulozena v takej koliske ktora ma na \"dne\" obdlznikovu medzeru cez ktoru prechadza svetlo dole smerom do interieru. ziarovka co tam je, je naozaj dost slaba. dosvietit to dosvieti, teoreticky sa da pri tom aj citat, ale je to bieda, ked to porovnam s citacou lampickou v druhom aute... dam tam silnejsiu ledku tak snad to potom bude lepsie svietit... ale neprisiel som zatial na to ako sa ta ziarovka z toho patentu vybera.. cele to tam je vsadene do takej umelej hmoty a neviem prist na to ako to vybrat. snad netreba cele to svetielko kvoli tomu rozobrat. je to klasicka ziarovicka celosklo ako v interierovom.. vie niekto ako sa to vybera z toho? a druha vec co ma na tom serie, ze sucasne moze svietit len jedna strana to ze je to slabe by mi ani nevadilo, ale ze moze citat len jeden clovek, to je proste na hlavu... Citovat
lacek206 Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 A ako svieti tá biela ledka keď to porovnáš s klasickou žltou ? Je to lepšie, viac svetla máš lebo vyzerá to dobre...asi si dám aj ja ledky aj do stropného aj do kufrového a aj do odkladačky nevieš my vyfoťit tú ledku aká to presne je ? Dik Citovat
Saaw Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Ano je to o poznanie viac svetla. Predsalen ta ledka zerie menej a je tych lediek na tom jednom telese viacej cize viac svetla. Este idem prekryt ten otvor co je na tom reflektoriku v interierovom svetle. To bolo urcene pravdepodobne na odvod tepla z klasickej ziarovky, ale kedze ledka tolko tepla neprodukuje tak jedine co tym dosahujem je ze mi uteka svetlo do tej sachty pod strechou.. tak to prekryjem lesklym alobalom, snad to par luxov prida. Svetla z tej ledky mozno nie je tak prijemne pre oko ako svetlo, resp farba svetla z klasickej ziarovicky, ale presvetli to interier omnoho lepsie a vyzera to aj modernejsie a krajsie. Ledky mam v kufri, v interierovom svetle, v parkovackach a este ma caka vymena ziarovky v odkladacke, osvetleni SPZ a v tej citacej lampicke. Lenze netusim ako sa otvaraju tie SPZtko krytky na ziarovky a tak isto netusim ako vybrat tu ziarovku z toho lampickoveho svetla. Btw, tie ledky co som kupil boli docela drahe, viem ze som kupil 4ks a stali ma nejakych 40 eur dokopy. Ale mam ich uz rok a zatial v pohode. Ked pojdem teraz vecer do auta tak ti tu ledku odfotim. Je to klasicka patica jak mas na celosklo ziarovku. [Edited on 24/5/12 17:59 by Saaw] Citovat
safi1 Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Vyzera to dobre...no ja som zatial nic nekupil prdim na to asi... Mozno casom iba vymenim tu ziarovku za ledku ako kolega... Lebo to zapojenie fakt tiez neviem ako na too... Citovat
Saaw Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 na ebay je toho mraky. a zapojenie tiez v pohode. fakt staci len dva kabliky spojit s tym zelenym konektorom a konektorom na tej lampicke. dokonca ani + a - netreba riesit. svieti to aj tak aj tak.. len som narazil na jednu vec co ma serie. ze ked nemam klucik v zapalovani tak sa neda lampicka na citanie zapnut. musim strcit kluc a pootocit aspon do prvej polohy. nevie niekto do ktorych dierok v zelenom konektore zapojit kabliky aby mi to svietilo aj ked je kluc mimo zapalovania? dikes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.