Murko79 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Chcem sa spytat...Ked mi senzor spolahlivo funguje na automaticke svietenie, ale na stierace nefunguje vobec...kde moze byt chyba?Stierace sice idu, ale stale rovnakym tempom, ani nezrychluju ani nezpomaluju... Citovat
Shad Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravím Automaticke sviceni nemá se senzorem deště nic společného Neproběhla v Poslední době výměna okna? [upravil dne 7/5/12 11:17 od Shad] Citovat
harvi_tn Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 to svietenie trochu predsalen spolocne ma ak ma auto po facelifte. je tam jeden spolocny senzor na snimanie vonk. osvetlenia aj dazda, predpokladam, ze murko myslel napr. automaticke stmievanie interieru, moznost rozsvietit dialkove a hmlovky po tme.... to vsetko riadi aj tento senzor ak pouzivas funkciu automatickeho svietenia (teda nezazinas packou) inak presne tento problem ma viacero ludi co poznam, u jednoho vymena okna sice prebehla ale senzor sa iba prehodil, takze ostal ten isty, no na dazd uz nereaguje. Citovat
DanculD Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Mne aj otcovi menili okno tiež a senzor ostal pôvodný a funguje bez problémov. Dôležité je ho správne nalepit. Citovat
Murko79 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Neviem ci je okno menene...mam to dovezene z belgicka...auto je 2007 cize po facelifte...ked dam na packe auto tak svietenie funguje...tak zeby stacilo vymenit len tu silikonovu podlozku???su na nej nejake \"mapy\" a kedze mi pred dvomi dnami prasklo predne sklo od kamienku tak ma caka vymena, preto sa pytam...zeby som to nejako vybavil ked by sa jednalo len o tu silikonovu podlozku....tak len co to ma zmysel... Citovat
harvi_tn Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 nepovedal by som, ze je to iba zalezitost tej podlozky. mas pristup k diagnostike? moj a este jedna dalsia 307 napr. vypisuje nieco taketo, vid. obr. no zatial sa nenasiel nikto kto by to vedel nakonfigurovat. Citovat
Murko79 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Pristup k diagnostike momentalne nemam ale dufam, ze to je riesitelne... Citovat
uepepe Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 presne tento problem mam aj ja , aj na dia mi pise to iste fakt nie je sposob ako ho nakonfigurovat ? Citovat
caraxx Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 mně zase po výmněně čelního skla přestalo fungovat aut. na světla. , Ale s tim se dá žít Citovat
harvi_tn Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 to ti menili sklo aj so snimacom alebo iba sklo samotne? ak aj so snimacom porovnaj typ snimacov teraz a predtym Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.