xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 cavte. ma niekto z vas kat v 1.8 dieslovej ? tiez som neveril ale je tam, resp uz nie je vyrezal som okienko a vytrepal ho von bol uz aj tak na 50% uneseny....co myslite budem citit ze mi ide lepsie auto ??? Citovat
Ondrík Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Som zvedavý,napíš aký to malo vplyv.Prečo neskúsiš odrezať výfuk hneď za turbom ? Citovat
Tomhais Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jasně, proč se nenadejchat karicnogenního prachu z tý hmoty, cos vysypal... Citovat
313Mihal313 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 cavte. ma niekto z vas kat v 1.8 dieslovej ? tiez som neveril ale je tam, resp uz nie je vyrezal som okienko a vytrepal ho von bol uz aj tak na 50% uneseny....co myslite budem citit ze mi ide lepsie auto ??? Ja som minuly rok nahradil kat (tiez bol zaneseny)holou trubkou z verzie bez kataku motor ide lepsie a vobec nedymi co pri kate dymil...a mozem povedat,ze taha lepie;) mam 1,9Td 66kW...teraz v nablizsej dobe nahradim zadny origo tlmic duplexom od remusu tak som zvedavy co to povie potom:) inac niekde som cital,ze ked odstanis kat tak to prida 2kW:roker [upravil dne 6/5/12 22:16 od 313Mihal313] Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Som zvedavý,napíš aký to malo vplyv.Prečo neskúsiš odrezať výfuk hneď za turbom ? aj koncovy tlmic ide prec ak to nebude robit velky rachot ostane len hola trubka potom poviem ako to ide Citovat
crazybiker Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 tlmic zas az taky rozdiel nerobi,skorej zaneseny kat... to robi divy :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.