Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam následující problém když je motor na volnoběh slyším jakoby skřípáni od převodovky po sešlápnutí spojky toto skřípání zesílí a zintensivní po vyšlápnutí je opět slyšet skřípání méně.Myslím že je to ložisko ale to by nemělo přece skřípat i po uvolnění spojky,Prosím poradte je to den ode dne horší a horčí,děkuji.JEDNÁ SE O P.206 MOTOR 1,6 16v rv 2002.

Odesláno

myslím, že se ložisko protlačuje do přítlačáku...,ale to není až tak důležité,:myslim když se to tak rychle zhoršuje, sundal bych převodovku a hned věděl o co de

Odesláno
myslím, že se ložisko protlačuje do přítlačáku...,ale to není až tak důležité,:myslim když se to tak rychle zhoršuje, sundal bych převodovku a hned věděl o co de
dělá to už pul roku ale poslední dva dny to při sešlápnuty spojce začalo byt slyšet víc...
Odesláno

ja mam rocnik 2004 a spojkove lozisko sa ozvalo po 140tis a vydrzalo 160tis. Menil som celu sadu (LUK) takze mi ostala stara pouzitelna lamela a pritlacny tanier, lozisko bolo kaput....

Odesláno
a nemuže to bejt nakym ložiskem v převodovce??

kdyby to bylo ložisko v převodovce, tak by sešlápnutí spojky na ten zvuk nemělo vliv:myslim, jinak jak píšu--je celkem jedno, čím to je...,převodovku to chce sundat stejně a zjistit co je se spojkou

Odesláno
a nemuže to bejt nakym ložiskem v převodovce??

kdyby to bylo ložisko v převodovce, tak by sešlápnutí spojky na ten zvuk nemělo vliv:myslim, jinak jak píšu--je celkem jedno, čím to je...,převodovku to chce sundat stejně a zjistit co je se spojkou

to určitě udělam,ale jde o to že si mi nechce kupovat celá sada...
Odesláno

tak nekupuj nic dopředu a nejprve to rozeber, potom uvidíš, co musíš koupit a co není nutné..., třeba vyměň jen ložisko a za měsíc přítlačák, když se v tom rád hrabeš :roll

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Mal som podobný problém,tiež som si s tým nejak nelámal hlavu,až jedného rána pri cúvaní z parkoviska,jak som povoloval spojkový pedál,začalo triasť autom.Trochu som teda pridal,nepomohlo a spod kapoty sa začalo dymiť.Tak som hneď vypol motor a odtlačil auto nazad.V servise po rozobratí zistili rozpadnuté ložisko spojky a poškodenú spojku.

• O 8 měsíců později...
Odesláno
Mal som podobný problém,tiež som si s tým nejak nelámal hlavu,až jedného rána pri cúvaní z parkoviska,jak som povoloval spojkový pedál,začalo triasť autom.Trochu som teda pridal,nepomohlo a spod kapoty sa začalo dymiť.Tak som hneď vypol motor a odtlačil auto nazad.V servise po rozobratí zistili rozpadnuté ložisko spojky a poškodenú spojku.
Mě to teda dýmit nezačalo ale taky ten problém byl spojkové ložisko.Problem byl že takovoutu závadu na parkovišti nepopravím,takže jsem musel zavést auto do servisu(naštěstí ke známému)cena i se spojkou mě vyšla na cca 5tkč.Rada pro všechny jak začne zlobit-skřípat hned na výměnu!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...