sstefi89 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Ahoj,mam následující problém když je motor na volnoběh slyším jakoby skřípáni od převodovky po sešlápnutí spojky toto skřípání zesílí a zintensivní po vyšlápnutí je opět slyšet skřípání méně.Myslím že je to ložisko ale to by nemělo přece skřípat i po uvolnění spojky,Prosím poradte je to den ode dne horší a horčí,děkuji.JEDNÁ SE O P.206 MOTOR 1,6 16v rv 2002. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 myslím, že se ložisko protlačuje do přítlačáku...,ale to není až tak důležité, když se to tak rychle zhoršuje, sundal bych převodovku a hned věděl o co de Citovat
crazybiker Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 inac vacsinou ked sa vytlaci spojka tak by to malo prestat, ak to robi nadalej tak cim skorej rozobrat a necakat ze to spravi este vacsii bordel... Citovat
sstefi89 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 a nemuže to bejt nakym ložiskem v převodovce?? Citovat
sstefi89 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 myslím, že se ložisko protlačuje do přítlačáku...,ale to není až tak důležité, když se to tak rychle zhoršuje, sundal bych převodovku a hned věděl o co dedělá to už pul roku ale poslední dva dny to při sešlápnuty spojce začalo byt slyšet víc... Citovat
ivanh Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 ja mam rocnik 2004 a spojkove lozisko sa ozvalo po 140tis a vydrzalo 160tis. Menil som celu sadu (LUK) takze mi ostala stara pouzitelna lamela a pritlacny tanier, lozisko bolo kaput.... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 a nemuže to bejt nakym ložiskem v převodovce?? kdyby to bylo ložisko v převodovce, tak by sešlápnutí spojky na ten zvuk nemělo vliv:myslim, jinak jak píšu--je celkem jedno, čím to je...,převodovku to chce sundat stejně a zjistit co je se spojkou Citovat
stefkac Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 a nemuže to bejt nakym ložiskem v převodovce?? kdyby to bylo ložisko v převodovce, tak by sešlápnutí spojky na ten zvuk nemělo vliv:myslim, jinak jak píšu--je celkem jedno, čím to je...,převodovku to chce sundat stejně a zjistit co je se spojkou to určitě udělam,ale jde o to že si mi nechce kupovat celá sada... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 tak nekupuj nic dopředu a nejprve to rozeber, potom uvidíš, co musíš koupit a co není nutné..., třeba vyměň jen ložisko a za měsíc přítlačák, když se v tom rád hrabeš Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 No vono třeba v kelly když se domluvíš tak ti to na prodejně podrží a nebo naopak se dá nepoužitý zboží vrátit... Citovat
vochy Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Dá se podle vinka zjistit přesnej kód převodovky??Prej se dávaly 4 druhy převodovek:myslim Citovat
sstefi89 Odesláno 25. červen 2012 Autor Odesláno 25. červen 2012 napadlo mě jestli to nemuže být třeba setrvákem?díky Citovat
Zelno Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Mal som podobný problém,tiež som si s tým nejak nelámal hlavu,až jedného rána pri cúvaní z parkoviska,jak som povoloval spojkový pedál,začalo triasť autom.Trochu som teda pridal,nepomohlo a spod kapoty sa začalo dymiť.Tak som hneď vypol motor a odtlačil auto nazad.V servise po rozobratí zistili rozpadnuté ložisko spojky a poškodenú spojku. Citovat
stefkac Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Mal som podobný problém,tiež som si s tým nejak nelámal hlavu,až jedného rána pri cúvaní z parkoviska,jak som povoloval spojkový pedál,začalo triasť autom.Trochu som teda pridal,nepomohlo a spod kapoty sa začalo dymiť.Tak som hneď vypol motor a odtlačil auto nazad.V servise po rozobratí zistili rozpadnuté ložisko spojky a poškodenú spojku.Mě to teda dýmit nezačalo ale taky ten problém byl spojkové ložisko.Problem byl že takovoutu závadu na parkovišti nepopravím,takže jsem musel zavést auto do servisu(naštěstí ke známému)cena i se spojkou mě vyšla na cca 5tkč.Rada pro všechny jak začne zlobit-skřípat hned na výměnu!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.