Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netusim jak ve 406 ale ve 307 je v klici takovej malej nenapadnej obdelnicek coz je cip imobilizeru. Na poprve jsem se hrabal taky v kontejneru abych nasel starej obal. :D

edit: Kdyz to pak nepujde nastartovat tak hledej tu:

[upravil dne 5/6/12 10:49 od negrbob]

Odesláno

čip jde přehodit v pohodě dnes sem uspěšně složil novej vystřelovák na 406 báječný spracování a vše funguje jen ten čip do toho nového obalu musel nalepit ale jinak běhá užasně

Odesláno

ja jsem stejne mel vzdycky jeste neco na klici treba klic od zamku zpatecky. No da se sehnat i s planzetou primo na 406 ale jelikoz ty mas u mux jakejsi mezitip tak dost blbe. lepsi je si upravit stavajici planzetu a nebo nechat vybrousit novou a pak upravit

Odesláno

tak sem si obednal klic na aukru, sice neni vystrelivaci, ale to neva... i s postovnym za 290,- tak snad to bude fajn... jeste doufam ze prehodit ten vnitrek nebude zadny hlavolam.... v nejhorsim pripade tri kila v pi...i:-)... pak dam vedet jak to dopadlo

Odesláno

normalne otevres klicek prehodis plosnak a imo a je hotovo. jedinej problem byva s planzetou ze v tech cinskejch pouzdrech je jine uchyceni ale pokud mas planzetu na 406 tak vybrousit a je to

Odesláno

no uvidim, mel by byt i s planzetou a pise tam, ze to neni cinsky vyrobek, akorat ze je bez znaku... na akru jsem zadal jen peugeot 406 a vyjelo to jako prvni nabidka... tak sem zvedavej

• O 2 týdny později...
Odesláno

kluci, nevedeli by jste kde mam sehnat vicko nebo kryt k nadrzi? zlomila se mi tam ta jedna packa a nadrz se ted musi otevirat ve dvou lidech.... jo s porad resim tu vahu vzduchu, neporadil by mi nekdo z Prahy, nebo spis jestli by nekdo nepomohl.... bud ji vycistit, popr pujcit na chvili z jineho vozu abych vedel... jo a dnes v noci az prijdu domu budu menit vnitrek toho klicku, tak pak dam vedet:-)

Odesláno
kluci, nevedeli by jste kde mam sehnat vicko nebo kryt k nadrzi? zlomila se mi tam ta jedna packa a nadrz se ted musi otevirat ve dvou lidech.... jo s porad resim tu vahu vzduchu, neporadil by mi nekdo z Prahy, nebo spis jestli by nekdo nepomohl.... bud ji vycistit, popr pujcit na chvili z jineho vozu abych vedel... jo a dnes v noci az prijdu domu budu menit vnitrek toho klicku, tak pak dam vedet:-)

Víčko nádrže jsem nejdřív řešil tím že jsem si podkládal tu páčku v autě kleštěma a pak jsem to udělal tak že jsem si vyrobil takové pérko z pružného plechu a to jsem přišrouboval pod ty dvířka a otvírá se to samo už půl roku v pohodě.

[upravil dne 22/6/12 16:53 od fejfarz]

post-35981-1410962516943_thumb.jpg

Odesláno

to me nejak nenapadlo podeprit tu packu... jeste mi pls poradte, jak vycistit tu vahu vzduchu? musim sundat air box a tam to nekde u ty vahy vystrikat? nebo se musi vaha jeste vyndat z toho airboxu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...