Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem ti to auto zkouknul kdyz jsem sel v patek vecer na metro. :-)

Vedle stala hned ta sama tak jsem si rikal jestli nevidim dvojmo a to jsem sel teprv na pivo.

Kazdopadne moc pekna a umyta. :papa

Odesláno

ja je musim vymenit, kazdej se me pta proc sem kupoval auto zrovna v ackach:-)... ale myslim, ze sem zas tak spatne nekoupil, je jasny, ze to neni novy auto a ze do toho nejakou tu kacku vrazim, ale to neva

Odesláno

jeste sem se chtel zeptat, koupil jsem aditiva (ne vif), bylo na navodu napsano, ze se to ma smichat se 40-50 l nafty, coz jsem udelal. od te doby jsem autem nejel. zitra bych rad dotankoval do plny cca 15 l. mam koupit to samy a nadavkivat to, nebo nemam pridavat nic a pockat az sezenu vif a pak ho davkovat dle navodu?

Odesláno
jak to mas s tema com packama pod volantem? Ja jsem koupil z byvaliho šaldova kombajna a zjistil jsem ze nemel esp tak mozna budou zase na prodej

Taky ty páčky budu shánět a ESP v autě nemám :D

Odesláno

tak se nekdo domluvte protoze ja to musim tenhle nebo pristi tyden prozkoumat a predpokladam ze to neklapne a nez abych to skladal dohromady z obou tak je poslu dale za to co jsem jekoupil a asi kvuli tomu ESP budu muset koupit nove :roll

[upravil dne 14/5/12 19:07 od Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...