tkonik Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 lidičky, mam problém. rozpadla se mi plastová rukojeť měrky na motorový olej. zbyl mi v ruce jen ten drát, a teď nevim kolik toho drátu bylo v ty rukojeti a kolik je zbytek. můžete mi někdo změřit ten zbytek k rukojeti? předem moc dík. mam 2.0 s16 110kw, rv. 94 Citovat
Jacobsoon Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 ahoj mam uplne stejny problem uz to mam delsi dobu takze olej davam od oka, ale horsi je ze se ten olej s tama asi dostava ven a je to kolem zablity olejem.. Me se to stalo u 1.4 rv 96 Citovat
tkonik Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 jacobsoon- tak to sme dokonce dve stejny dyliny. ja se s tim od oka nechtel teda chlubit.. hale mam tam jako špunt strčenou měrku zrovna z naky 1.4 a od špičky měrky k dorazu na ty rukojeti to dela 527mm Citovat
Jacobsoon Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 ok, az sezenes merku, co budes delat s tou z te 1.4? Citovat
dzavel Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Mi se ulomila měrka (ten spodní plast) a spadla do motoru, tak mě nenapadlo nic lepšího než ji zkusit vysát a hle byly tam dvě . Koupil jsem novou v Peugeotu za cca 300kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.