Moral3z Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Nějak mi začala blbnout asi páčka, občas, když zapnu dálky, tak se za par sekund samy vypnou, třeba třikrát za sebou. Někdy zase \"drží\" úplně normálně... Má s tím někdo zkušenost? Pročistit nějaký konektor, nebo je to na výměnu? Plus mi to občas netroubí a samozřejmě tehdy, když je to nejvíc potřeba Citovat
Moral3z Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 Jaj, to sem nechtěl slyšet...ale asi nezbude nic jiného... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 tady jsou jedny na prodej,jen jestli ti budou pasovat Citovat
Moral3z Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 je to od 05, já mám 02... ale na netu sem to teď našel i za 1000,- momentálně to ale musí bohužel počkat... Citovat
MMILANKO Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 ahoj. mne to robí presne to isté+nefunguje smerovka do ľava, ale len keď mám svetla v automatickom režime , keď ich pretočim/zapnem nanualne všetko funguje ako má..... zistil som že blbne ten čudlik/tlačidlo na konci pačky. Citovat
Moral3z Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 jj, to jsem cetl tenhle problem, ale ja mam svetla vzdy zapla na pacce, ani popravde nevim, jestli tu automatiku mam Citovat
stehla66 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 bohužel toto mě čeká také... to je jedna z mála věcí co mohli konstruktéři udělat jinak Citovat
JanoRS Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 mal som taky isty problem, ale ako som si aktivoval denne svietenie tak som nan aj zabudol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.