sloters Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Zdravím, potřebuji poradit s excelem. Mám dvě tabulky s ceníky Starý 2011 a Nový 2012.U všech položek jsou uvedeny čísla zboží.Potřebuji ty ceny dát k sobě a porovnat nárůst cen.Nemohu to pouze kopírovat,je to 24 tis řádků a navíc v novém ceníku je více položek. Má představa je aby to vzalo číslo výrobku z původního ceníku a k němu vložilo řádek z nového ceníku se stejným číslem. Děkuji za rady Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Používá se funkce svyhledat bohužel jedu pryč, jinak bych ti řekl ať to pošleš. Průvodce tou funkcí je poměrně jasný jen tě může zmást \"nepravda/pravda\" v poslední podmínce. Musíš tam mít \"nepravda\" pak to vyhledá je naprosto stejný kód [upravil dne 4/5/12 09:04 od koblih69] Citovat
sloters Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 No moc se mi to nedaří,nepomohl by ještě někdo.Stačilo by přes víkend. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Ja pouzivam anglicky Office nicmene to co je u vas SVYHLEDAT je u myho VLOOKUP ... asi to bude tak jak pise Koblih ... takze porovnavas jak se zmenila cena mezi dvema lety ? Hod mi sem ten soubor a napis do nej jak to potrebujes mrknu na to Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 ...a nebo pokud to chces graficky da se to pres kontigencni tabulku alias Pivot Table .. Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Posli mi to na mail v profilu s kratkym komentarem a zitra ti to udelam. Vracim se z cesty az nad ranem, Takze dneska nee, ale zitra v poho. Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 no vidis ja bych bejval mel tri prdele casu dneska behem smeny ale zjevne to az tolik nespecha ..... Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 No tak když koukám do mailu tak to asi tak horký není Citovat
sloters Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Čus,podařilo se mi sehnat ještě bývalého kolegu a dnes jsem to zdárně dokončil.Použil jsem funkci SHledat. Ale i tak děkuji za ochotu - v budoucnu se jistě ještě něco objeví (Ted bojuji s makry) Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 he he tak s makry bojuju taky tak pevne nervy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.