Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych informaci o čerpacích stanicích Lpg mezi odbočkou dálnice ČB na Prahu a zpět (popřípadě otvírací dobu)

Budu teď pár dní jezdit na této trase.

Odesláno

nejak jsem tu specifikaci mista nepochopil :myslim \"odbocka dalnice ČB na Prahu a zpět\" ? dalnice na ČB zadna neni a zpet kam?, pokud myslis zkratkou Ceske Budejovice, v Mirosovicich se akorat oddeluje z D1 silnice I/3 , je tam primo v Mirosovicich cerpacka LPG? momentalne tam maj za 17,99 a maj myslim nonstop

Odesláno

Odbočka z D1 na směr ČB ( Mirošovice - to bude ona).

Budu mít azyl v Pyšelích a jezdit budu kolem a bohužel mi plyn z Bašky za 16,80,- nebude stačit :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mám dotaz. Normálně, když mám skoro \"vyjetou\" nádž na plyn, tak u většiny čerpaček se mi tam \"natlačí\" okolo 45 lt. U dvou se mi stalo, že jsem tam víc jak 36 lt nenapumpoval. To mají nějaký malý plnící tlak, neboco?

Odesláno

bud opotrebovane cerpadlo, ktere ma maly plnici tlak nebo opotrebovana pistole, ktera se uplne neotevre a tim se taky zmensi tlak (to pak pomuze drzet ji behem cerpani stale stlacenou rucne)

me uz se parkrat stalo, ze jsem nenatlacil ani litr, cerpadlo bylo tak KO, ze uz to proste nezvladlo

[upravil dne 17/7/12 14:03 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...