Miku Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Potřeboval bych informaci o čerpacích stanicích Lpg mezi odbočkou dálnice ČB na Prahu a zpět (popřípadě otvírací dobu) Budu teď pár dní jezdit na této trase. Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 nejak jsem tu specifikaci mista nepochopil \"odbocka dalnice ČB na Prahu a zpět\" ? dalnice na ČB zadna neni a zpet kam?, pokud myslis zkratkou Ceske Budejovice, v Mirosovicich se akorat oddeluje z D1 silnice I/3 , je tam primo v Mirosovicich cerpacka LPG? momentalne tam maj za 17,99 a maj myslim nonstop Citovat
Miku Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Odbočka z D1 na směr ČB ( Mirošovice - to bude ona). Budu mít azyl v Pyšelích a jezdit budu kolem a bohužel mi plyn z Bašky za 16,80,- nebude stačit Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 jo jasne, no tak tam asi jen v tech Mirosovicich a pak az v Benesove http://www.lpg.cz/cerpaci_st/cerpacky2007.php/cerpacky2007.php?id_kraj=3 Citovat
Bohumil Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Mám dotaz. Normálně, když mám skoro \"vyjetou\" nádž na plyn, tak u většiny čerpaček se mi tam \"natlačí\" okolo 45 lt. U dvou se mi stalo, že jsem tam víc jak 36 lt nenapumpoval. To mají nějaký malý plnící tlak, neboco? Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 bud opotrebovane cerpadlo, ktere ma maly plnici tlak nebo opotrebovana pistole, ktera se uplne neotevre a tim se taky zmensi tlak (to pak pomuze drzet ji behem cerpani stale stlacenou rucne) me uz se parkrat stalo, ze jsem nenatlacil ani litr, cerpadlo bylo tak KO, ze uz to proste nezvladlo [upravil dne 17/7/12 14:03 od Ferry] Citovat
Bohumil Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 2 Ferry : Dík za info. To jako když se pumpuje bezín přitlačit prstama \"spoušť\" k pistoli? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.