chuck11 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Nechápu co se stalo,ale zničeho nic mi přestal uplně zhasínat displej na 406(po vypnutí jenom pohasne a v noci to je dost vidět).Co se stalo kde je zakopaný pes? Spodní displej(ovládání klimatizace) zůstavá taky jenom malinko rozsvícený,ale po chvilce jak cvakne relatko tak zhasne jenže palubní PC ne ten svítí dál:bojim [upravil dne 3.5.2012 18:16 od chuck11] [upravil dne 9.5.2012 16:26 od chuck11] Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 tam mas nabastleny LEDky ? nekde se ti tam dostava proud kudy nema, zkontroloval bych hlavni ukostreni u kastliku baterie a nebo to taky muze byt odchazejici regulator na altiku Citovat
oni Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 ja mam dobastleny ledky a podsvetleni klimi mi taky neustale mirne,ale opravdu mirne sviti, resilo se to tady proc to tak je. ale nemohu to najit. Citovat
chuck11 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 jj Ledky tam jsou ,ale vždycky PP zhasl okamžitě až do teď. oni---> ten displej klimy po chvilce zhasne až cvakne relé tak to neřeš Citovat
chuck11 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 takže svítí to furt vůbec to nevypne ani po 12 hodinách:bojim Nemá tu někdo el.schéma toho palubního pc,že bych to skusil nápajet od jinud:( Nechci někde zůstat vyset,když nenastartuju:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Tak jsem to dneska změřil a zůstává mi tam 7,64V a 1,62mA po nastartování tam mám jen 9,14V cca 89 mA žadných 12V. Myslel jsem,že když tam připojím jednu původní žárovičku tak se ten zbytkáč spotřebuje ,tak i bylo už to nesvítilo,jenže po otočení klíčku do první polohy svítila jen jemně žárovička diody vůbec a až po nastartování se rozsvítili diody ale nic moc nesvítili,takže jsem nepochodil. Opravdu nemá nikdo el.schéma toho PP Citovat
chuck11 Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Tak nejdřív bych chtěl poděkovat HonzoviZ,za schémata. Chyba je nakonec na tišťaku pro diplej PP,tak podle schémata napojeno osvětlení naprudko na drát spínaného napětí, které vypíná časové relé z BSI,který je tam přiveden.Takže displej při startování nezhasíná a nerozsvěcuje mezi stupni spínací skříňky.Sice po vypnutí motoru displej ještě nějakou dobu než vypne relé je podsvícený,ale pro zatím to tak nechám;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.