Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Hašan

To Dave_K: Potřeboval bych to číslo od ELITu (značka Lemförder?) a je to ta tyčka, která dělá sbíhavost a náklon kola (jak píše tornádo) a usí se dělat ta geometrie!

Jo ještě dotaz pro všechny! Je v Praze někde ELIT??Díky!

Najdeš to tady pod číslem LMI 24726. :roker

Odesláno

Tak už je mám doma. Zase bude o víkendu co dělat.

2 Hašan: kořen co mi to dával říkal že byli v republice k sehnání pouze 3 kusy. Teď už zbejvá jen jeden. :o

Odesláno

To Dave_K: No tak to už na mě asi nezbydou :-(

Ještě mám dotaz. Myslím, že už jsem se na to ptal, ale poteboval bych přesnou odpověď co resp., která částečka nápravy to dělá.

Když propružím zadní nápravu (tím, že se opřu) tak mi to tam nějak vrže a už mi to bohužel dělá na obou stranách :-( Co je to?

Odesláno

Tak paráda je HOTOVO!!!! :super

Ramena vyměněna. Šlo to docela dobře. Den dopředu jsem prostříknul závity brzdovkou a dneska šly jak po másle. Teď už jen geometrii a zase můžu jezdiz jak o život. :roker:roker:aut:aut:D:D

Odesláno

To Dave_k: To je fajn...zrovna ji chci objednat.

Ještě dotaz...vyplatí se vyměnit obě?

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Jasne ze se to oplati. Kup radsi obe. Je lepsi to menit v paru... ;)

Nehledě na to že Ti druhá v brzku odejde a budeš muset znovu na geometrii. :super

Odesláno

Mam dotazy:

1) kdyz bych menil na zadni naprave tlumice je potreba delat geometrii?

2) jsou na zadni naprave jeste jina pryzova ulozeni nez u tlumicu?

3) co by tam mohlo jeste bouchat krom tlumicu,jejich ulozeni,tycek stabilizatoru a tycek sbihavosti?

Predem diky za odpovedi...

Odesláno

1. ne

2. ano

3. spodní čepy ramena u štítu kola (mě bouchaly a vrzaly)

K těm spodním čepům. Do roku výroby 1998 tam jsou čepy a někdy cca po říjnu 1998 tam už jsou jen gumy. Ty by už mlátit neměly.

Odesláno

Je to čep spodního zadního ramena dole u štítu kola. Poznáš ho tak, že skrz něj prochází šroub na konci spodního ramena a z obou stran má gumové manžety. Originál stojí 980 Kč jeden. Repliku jsem nesháněl, protože možná ani žádná nebude a cena orig. není zas tak hrozná. Ten šroub se musí vyšroubovat, rameno stlačit dolů a ten čep vylysovat. Jde to dost těžko, musel jsem na to udělat přípravek. (dvě trubky proti sobě, trochu nahřát a stahovat 16 kou ocelovým šroubem. Pak stačí dát čep na půl hodinky do mrazáku, trochu teplým vzduchem nahřát štít kola a čep na?uknout. To už jde docela lehce. Když mi auto bouchalo a plavalo po přejetí výmolu, byly to tyčky sbíhavosti a pak už jen vždycky bouchlo po přejetí většího výmolu. Jo ještě ty spodní čepy vrzaly. Teď už nic ani ne?ukne.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Kluci, nemate nekdo katalogova cisla tycek stabiku na predek a stabiku a sbihavosti na zadek - pokud mozno od Febi (co jsem koukal, tak to ma spis Optimal)? Diky, ja to v katalogu Febi nemuzu najit.

Odesláno

Dik... jak jsem tak koukal, tak to vypada uplne jinak nez to, co mam na aute, takze jsem to mozna blbe pojmenoval :myslim Zhruba popis je ten, ze mam v haji tycky, co jsou shora od stabiku k naboji a pak ty, co jsou cca mezi napravnici a nabojem... Budu na to muset mrknout jeste jednou, mel jsem k dispozici profi zvedak jen na chvili.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Dik... jak jsem tak koukal, tak to vypada uplne jinak nez to, co mam na aute, takze jsem to mozna blbe pojmenoval :myslim Zhruba popis je ten, ze mam v haji tycky, co jsou shora od stabiku k naboji a pak ty, co jsou cca mezi napravnici a nabojem... Budu na to muset mrknout jeste jednou, mel jsem k dispozici profi zvedak jen na chvili.

Co se týče zadní nápravy tak vím čísla u ELITu:

ležatá tyč sbíhavosti: LMI 24726 (stejnej výrobce jako pro Peugeot)

Svislá tyčka stabilizátoru: 62 79 0004

Na předku nevím přesně jak to je. Jsou tam taky 2 tyčky a to:

kyvná: LMI 17464

vzpěra: 62 91 9225

Tady maj taky dobrý ceny.

[upravil dne 28/7/05 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Tak to chces asi tycky stabilizatoru zadni napravy. Ty jsou na tom obrazku taky. Maji cislo TEM6371. Cena je myslim kolem 500kc za kus. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...