francek169 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Dobrý den,kamarád si koupil 207.Na středovém panelu vedle zamykání dveří je slot na kartu.Nevíte k čemu slouží?Dík. Citovat
Biliboy Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Mozes si tam dat tankovaciu kartu alebo nejaku inu... Je to drziak na karty nic ine.. Citovat
Mishanthrope Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 V Peugeotu mi bylo řečeno při koupi auta, že tam francouzi dávají nějaké parkovací karty. Mně řekli: \"Jsme v Česku, nic tam nedávat!\" . Jinak je to jen držák, jinou funkci nemá. Citovat
bandita007 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Ano, je to držiak na karty.Napr pre parkovaciu.Ale ja osobne ju tam nedávam a nenechávam,ked idem preč z auta.Ved ked ho už dávam na také parkovisko,tak tam predsa nenechám aj tú kartu.Keby mi už šlohly to auto,nech majú aspon viac starostí,ako sa s ním vytratiť von, cez rampy :-D ešte aby sém im to ulahčoval,nie? Lebo jedno auto mi už dlhoprstý ukradli,tak nerád by som prišiel aj o dalšie... Takže parkovaciu kartu tam nedávam Citovat
mpa Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 predpokladám, že tam dávajú karty, ktoré prikladajú na tú plochu okna nad zrkadlom - niečo ako platenie na diaľnici a podobne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.