neutral Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 čau kluci. prej nemám na mojí 106 zapojený posilovač brzd,což by sedělo na tuhost pedálu. jak tedy zapojím? Citovat
go.play Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 to se dá bez posilovače jezdit v běžnym provozu? Citovat
go.play Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 to musíš mít kurva namakanou pravou nohu od toho brždění Já si to nedokážu vůbec představit bez posilovače Citovat
neutral Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 taky sem nedokázala,le noha už si zvyká..i ruka bo mi jde nějak naprd zpátečka, musím ji tam hodně rvat.. Citovat
go.play Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 tak snad Matrix něco poradí, zpátečka je taková klasika, mě tam občas taky nejde, ale rozhodně jí tam nervu, jak už jsem tu někde psal, prošlápnout spojku, meziplyn a jde tam ... v horšim případě zařadit třeba trojku, spojkou lehce do záběru a pak tam zkusit dát zpátečku Citovat
Raweon Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 s tou spateckou mam podobny problem ae kdyz zvona seslapnu spojku tak tam de skoro sama Citovat
neutral Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 no já můžu šlapat na spokjku jak chci a nic...a zvuk je takový skřípavý...asi někde drhne.. Citovat
PAJA106 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Posilovač: Zkontrolovat zapojení/těsnost hadice co k němu vede od sání. Pokud ok, dost velká šance, že je membrána KO(znamenalo by výměnu). Zpátečka: ostatní rychlosti tam jdou lehce?? Pokud ne, zřejmě spojka zcela nevypíná. Citovat
neutral Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 PAJA106 : zpátečka: vše ok krom 5 a zpátečky... a posilovač: jaká membrána? Citovat
MatrixChose Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Membrána v tom posilovači. Neboj, to nerozděláš a nevyměníš Citovat
MatrixChose Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Jo,jo a olej v převodovce. Ale i převodovka samotná. Citovat
neutral Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Olej v převodovce je novej,tak ten bych vyloučil a převodovky šla nomrálně než se přetěsňoval motor a převodovka.. Citovat
neutral Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 brzdy vyřešeny, už jen zpátečku Citovat
neutral Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 jak je tam takový plastový kolínko, tak to bylo prasklý a v servise se snažili to zamaskovat,že to rozbili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.