Sejki Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Dne 13.5.2005, casem 17:15, se snama rozloucil na veky muj motor v Peugeotku. Cest jeho pamatce Bud se propalil pist a nebo neco s ventilama Citovat
Pinďa Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Budiš mu země lehká (neboli upřímnou soustrast. Citovat
Sejki Odesláno 15. květen 2005 Autor Odesláno 15. květen 2005 Tak tohle nechapu, zmerim tlaky a na jednom valci nebyly... a druhej den sou na vsech valcich super tlaky a jede to... rozumi tomu nekdo? to sem jeste nevidel Citovat
Andilek Odesláno 15. květen 2005 Odesláno 15. květen 2005 No uz me jen tak neco neprekvapi, na me 205ce jsem mel tlaky jedna basen, ale crcel z toho olej. Tak jsem nechal pretesnit motor a kdyz ho rozebrali, tak vsechny pisty mely vylamany mezikrouzky nebo jak se to jmenuje. Najezdil jsem stim v tom stavu asi 80.000 a blok motoru byl netknuty. Citovat
Mila Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 to sejki: jestli to ma hydrostele na ventilech tak jsi mel mocvelky tlak oleje do hlavy, ucpana nebo pridrena prepousteci tryska-tlakovy ventil u olejoveho cerpadla. Uz se mi to jednou stalo, u jine znacky, sla hlava dolu vse v pohode, nakonec jsme vymenili cerpadlo a bylo to OK,ta zavada byla jeste zradnejsi rano po nastartovani a vytoceni nad 2 tisice to chciplo ale kdyz jsi to drzel chvili do 2 tis. otacek a chvili zahral tak uz to jelo normalne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.