Diesel Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Prosím o radu.Mám P 306 1,9D.Chcel by som na čerpadle pretesniť hriadel ovládacej páky.Je tu však problém.Na čerpadle je kryt elektroniky ktorý nedovoluje demontovať vrch čerpadla.Dá sa nejako obísť demontáž celého čerpadla z vozu?Čerpadlo je Bosch.Díky za rychlé reakcie. Citovat
Diesel Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Nikto nevie??? Prosím!!!!!! Je to naliehavé. Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Pokud jsi zrucny tak staci ti poradne nabrouseny malicky sekac (debo dulcik) a male kladivko. Na krytu je 5 nebo 6 trhacich sroubu.Resp uz jenom jejich hlavicky. Tyhle hlavicky musis povolit spusobem odseknuti.Cize sekat do hlavicky smerem povolovani. Vsechny jsou krasne. Ale jedna jedina hrozne. Muzes povolit trubky(pozor na jejich cast u cerpadla at se nepovoli)a mozna si pomuzes. Jinak cerpadlo dolu. To pretesneni chces delat sam? Citovat
Diesel Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Nazdárek. Nechcem to robiť sám.Mám človeka ktorý robí čerpadlá.To pretesnenie robil na typoch ktoré nemali ten ,,Bazmek,, ochrany.Ja tam vidím iba dva tie šrouby.Ale zistil som že nie sú veľkej tvrdosti.Čo je pod tým krytom?Nedá sa to rozbiť a nejako odstrániť? Veď celé je to na prd.Kto by už chcel ukoristiť takúto starú šumku???Opísal som z toho čerpadla nejaký údaj.Možno je to typ? R425-16. Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 No stejne to rozdelat musis. Takze je jedno jestli to tam zustane nebo ne. Jde to odtsranit. Na \"stop\" ventilu mas jenom 15 proud takze muzes to tam hned z toho konektoru z pinu 3 pustit primo na ten ventil. Ten patent immo muzes vyradit. Tech sroubecku je opravdu 5 nebo 6 Citovat
Diesel Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Nedá sa nejako s tým v.....ť ? Ten kámoš mi tvrdil že to robil vždy bez demontáže celého čerpadla.Dá sa dolu len víko samozrejme s demontážou nejakých prkotin okolo.Ale celé čerpadlo netreba dať von. To sú asi problémy povoliť rozvody a podobne.Alebo to ide aj inak? Citovat
Diesel Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 Takže vidím že je tu asi rozdiel kto s jakou hovadinou chce poradiť.Že by to bol problém jazykový??????????? Dobre.Zistil som že tých skrutiek tam nie je toľko zatrhnutých.Neviem či ma chceš iba skúšať alebo máš iný typ čerpadla alebo ma chceš iba n....ť.Za takú radu Ti veľmi pekne ďakujem. Keby som bol profesionál v tomto obore,tak by som tu rady nehľadal,iba rozdával.Ale preto,že som inej profesie ,tak sa stále ako mnoho iných z ďaleko blbejšími otázkami obraciam na VÁS odborníkov o radu.Nemusím sa baviť cez tento link.Prosím o radu opravdového odborníka a priamo na môj e-mail. Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 A o co ti ted jako jde? Co jsem napsal , co by jsi nepochopil??? Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 No ctu to ted po sobe a nevim cim jsem te urazil nebo nasr..l Ale jedno vim urcite....... Udelej si to jak chces. Priste udelam foto jak klekam na kolena aby jsem ti mohl poradit.....:papa:papa [upravil dne 28/4/12 20:48 od straki007] Citovat
Diesel Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 Díky.Nehnevaj sa, Ty si mi poradil dosť.Na kolená si klakni v kostole.Mal som dojem,že na tomto linku je odborníkov viac. Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Tak to musis napsat ty trdlo. Mel jsem pocit ze mi neco vycitas. Pockej jeste,mozna nekdo neco prida. Jses moc hrhr Citovat
Diesel Odesláno 28. duben 2012 Autor Odesláno 28. duben 2012 Ešte raz omluva.Auto je na prd,atmoška v rodine tiež, tak zachraňujem čo sa dá.Myslel som že tento systém ochrany čerpadla vymyslený frantíkma má viacero účastníkov klubu.Ako som zistil,tak je dobrý iba na to aby nasral viac majiteľa ako potenciálneho zlodeja..... Možno ešte k tomu toto.Včera sa mi začala ....... spojka.Asi lanko.Tak som úplne v nervoch.Preto sa ešte raz ospravedlňujem,ak som v stave nervov s mojími problémami urazil človeka,ktorý mi chce pomôcť.Ale že sa mi to niekedy tak podarí tvrdí aj moja milovaná. Citovat
crazybiker Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 :D:D chalani chalani, to jak decka na pieskovisku :-D heh a k teme. Robil som to na volve, trocha babracky,ale da sa to spravit, mas tam nejakk 5 srobou,ako uz spominal straki, pak chytis nieco spicate a ostre a kladivko. Sprav si tam taku mensie dieru na okraj, a pak do opacneho smeru hodinovych ruciciek buchaj... jedoducho akoby si chcel povolit, pak to robis dovtedy kym to uz neni dostatocne volne,potom to uz aj malimy kliestami vytocis...aa najlepsie to robit uz na demontovanom cerpadle... jeden obrazok,aby si lepsie pochopil Citovat
straki007 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Jo takhle se to musi napsat:D:D:D:D:D Ja to napsal asi moc slozite??? Nebo jsi necetl cele vlakno???crazybiker citace: \"Pokud jsi zrucny tak staci ti poradne nabrouseny malicky sekac (debo dulcik) a male kladivko. Na krytu je 5 nebo 6 trhacich sroubu.Resp uz jenom jejich hlavicky. Tyhle hlavicky musis povolit spusobem odseknuti.Cize sekat do hlavicky smerem povolovani.\" konec citace:D:D Citovat
crazybiker Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 straki007- nectel.Ale mozno aj zlozito si to napisal :-D Mne to jeden chalan ukazal, pak by som mozno ani ja nevedel.. inac este existuje jedna moznost, jednu stranu trocha ohnut,aj druhu, aby to bolo kvazi oval, pak to uz pojde aj s kliestikmi, ale jak som to vtedy presne robil si uz nepamatam Citovat
straki007 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 jako ohnout temer pancerovej kryt myslis jo:aut:aut Citovat
crazybiker Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 straki- nie straky, ohnut tu hlavu, aby z toho bol oval, ten kryt je mco tvrdy a niektory experti si mysleli ze to len tak lahko odlomia.... keby som mal niekde demontovane pofotim, ale volvo je nadeklovane a kvoli tomu zas nebudem davat dole plasty :-D Citovat
Diesel Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Hoši díky.Podarilo sa mi to.Zalamovacie šrouby tam boli len dva.Jeden držal ten blbý kryt a ten išiel ľahko povoliť ako uvádzate v ,,návode\". Ten druhý je dlhý M6x50.Ten išiel veľmi ťažko.Musel som dvojkou vrtákom navŕtať tri dierky a ťukaním zašpičateným pilníkom som ho povolil. Ešte raz díky!!!!!!!!!!! Citovat
Diesel Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Pri poslednom písaní som nevedel,že problémy nie sú u konca.Ten kryt sa totiž kedysi vyrábal z bakelitu.Tento môj je z hnusne tvrdéhom matroša ktorého sa nechytá ani špeciálna pilka na tvrdochrom ani vrták.Aby sa ten kryt dal vybrať musí sa vytiahnuť ešte jeden dútý čap.Ale to je asi iba môj problém ako vidím.Ak by niekto potreboval vedieť ako na to, rád mu poradím.Čauuu:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.