spartan Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 TAK 2008cka otestovana vo vybave allure 1.6 ehdi moc dobree a pekne vozenie je o com uvazovat Citovat
Laďa Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Dokonce i včera v autosalonu na Promě ji udělili pochvalu. Citovat
Guest tokynecko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Hej, moderatorovi to ale tazko liezlo cez zuby. Vraj \"Tomu autu nema co vytknout\". V poslednej dobe na Prime do neba vynasaju len koncernove vozy a mercedesy. Spartan - kde si prosim ta testol 2008? Ja by som aspon nazivo chcel vidiet. Vo Fr, De a podobne sa uz mesiace predava, dokonca su na predaj predvadzacky a nas importer este ani nevyvesil nikde oficialny cennik, neviem na co caka. Uz aj Captur dal vonku ceny, ako najblizsia konkurencia. [upravil dne 9/6/13 08:38 od tokynecko] Citovat
spartan Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 maju ju v banskej bystrici uz by sa mala dostat aj do ostatnych peugeot predajni a cennik som videl a je celkom zaujimavy Citovat
Guest tokynecko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 No tak aj my by sme chceli vidiet cennik. Nemas? Citovat
spartan Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 cennik mam pane len momentalne ho nemozem pridat lebo som mimo domova Citovat
Guest tokynecko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Skoda. Poprosim ta ked budes doma mohol by sisi najst chvilku na to aby si ho tu fukol? Citovat
Guest tokynecko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Skoda. Poprosim ta ked budes doma mohol by sisi najst chvilku na to aby si ho tu fukol? Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 tokynecko keby si bol prišiel na zraz do Piešťan mohol si si otestovať tú 2008-čku. Keď som si do nej sadol prvý krát bol to taký stiesnený pocit (nebral som to tak lebo mám väčšie auto) ale jazda v ňom bolo veľmi milé prekvapenie, vedel by som si ju predstaviť ako auto pre manželku. Jedna vec mi tam moc nesedela a to ten veľký displej v strede palubnej dosky (myslím konštrukčne), bude to len sila zvyku a každému sa páči niečo iné. PS: Inak vitaj v klube. Citovat
Cinicman Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Včera otestovaná verzia 1.6 VTi a pocitovo dobré... veľmi dobré... keď bude s 2-tronicom v kombinácii s týmto motorom tak siiiilno pouvažujeme doma... Citovat
spartan Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 tak cennik sorry za velkost Uploaded with ImageShack.us Citovat
Guest tokynecko Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Jo diky za ten cennik. Som na tomto fore uz dlhsie, len pod inym nickom. Pristupujem z dvoch pc, tabletu a dvoch smartfonov, v jednej chvili som scel rychlo reagovat a zabudol som heslo prave ked som drzal novy fon v ruke. A som z Kosic, do Piestan direcht daleki na zraz. Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Len pre info, na zraze v Piešťanoch bol aj člen od Michaloviec . Citovat
Cinicman Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Cenník a katalóg už sú aj na ofiko SK stránkach importéra... Cenník: http://www.peugeot.sk/media/deliacms/media/68/6827-2f991f.pdf Katalóg: http://www.peugeot.sk/media/deliacms/media/66/6645-e0b803.pdf Citovat
poldiss Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 A tady je celkem slušně popsaný ceník pro CZ http://vybermiauto.cz/autodata/peugeot/2008 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.