Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest tokynecko
Odesláno

Hej, moderatorovi to ale tazko liezlo cez zuby. Vraj \"Tomu autu nema co vytknout\". V poslednej dobe na Prime do neba vynasaju len koncernove vozy a mercedesy.

Spartan - kde si prosim ta testol 2008? Ja by som aspon nazivo chcel vidiet. Vo Fr, De a podobne sa uz mesiace predava, dokonca su na predaj predvadzacky a nas importer este ani nevyvesil nikde oficialny cennik, neviem na co caka. Uz aj Captur dal vonku ceny, ako najblizsia konkurencia.

[upravil dne 9/6/13 08:38 od tokynecko]

Guest tokynecko
Odesláno

Skoda. Poprosim ta ked budes doma mohol by sisi najst chvilku na to aby si ho tu fukol?

Guest tokynecko
Odesláno

Skoda. Poprosim ta ked budes doma mohol by sisi najst chvilku na to aby si ho tu fukol?

Odesláno

tokynecko keby si bol prišiel na zraz do Piešťan mohol si si otestovať tú 2008-čku.

Keď som si do nej sadol prvý krát bol to taký stiesnený pocit (nebral som to tak lebo mám väčšie auto) ale jazda v ňom bolo veľmi milé prekvapenie, vedel by som si ju predstaviť ako auto pre manželku.

Jedna vec mi tam moc nesedela a to ten veľký displej v strede palubnej dosky (myslím konštrukčne), bude to len sila zvyku a každému sa páči niečo iné.

PS: Inak vitaj v klube.

post-27076-14109631668247_thumb.jpg

Guest tokynecko
Odesláno

Jo diky za ten cennik. Som na tomto fore uz dlhsie, len pod inym nickom. Pristupujem z dvoch pc, tabletu a dvoch smartfonov, v jednej chvili som scel rychlo reagovat a zabudol som heslo prave ked som drzal novy fon v ruke. A som z Kosic, do Piestan direcht daleki na zraz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...