spar Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Ahoj,mám peugeot 205 r.v.1989 1.0 Junior a dnes jsem se chystal že vyměním blatník u řidiče,ale nejde mi sundat a nikde nemohu najít jak na to...nemá s tím někdo zkušenost?A musí se demontovat dveře?jestli ano,zase jsem to včera zkoušel,ale nejde to,za každou radu budu vděčný. Citovat
Opl405 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Zdravím, 205 nemám, ale podle SB by tam měl držet takto: Citovat
spar Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Ok,děkuji za foto..takže bude ještě jeden šroub zevnitř auta :-( No kdyby měl ještě někdo něco,pište,díky Citovat
Maverick Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Mám pocit, že není potřeba sundavat dveřet. K šroubu se dá dostat když se dveře otevřou. Spíš bude problém v tom, že pokud je blatník původní, bude přilepenej a bude třeba ho odseknout. Citovat
spar Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Tak a je hotovo,rozdělal jsem plasty vevnitř v autě,odšrouboval šroub a co sem zjistil? že to ještě drží na nárazníku a tam už je vůbec super přístup,jak k penězům...No ale co mě mrzí,tak že sem myslel že potřebuju sundat kvůli tomu blinkr a světlo a tak sem světlo natvrdo vytáhl a teď nevim,jak přesně tam bylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.