Guest mriso Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Potřeboval bych poradit. Mám 306 XR 1,6 a zlobí mě stěrače. Jak je řízen chod stěračů když je tam deš?ový senzor? Chodí to klasicky přes nějaký cyklovač nebo je to řízený nějakým jiným způsobem? Vůbec nevim jak na to. Konkrétně stěrače nedobíhají do koncové polohy, ale zůstávají v různých polohách přes okno. Citovat
Ferry Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Napsán autorem mriso Potřeboval bych poradit. Mám 306 XR 1,6 a zlobí mě stěrače. Jak je řízen chod stěračů když je tam deš?ový senzor? Chodí to klasicky přes nějaký cyklovač nebo je to řízený nějakým jiným způsobem? Vůbec nevim jak na to. Konkrétně stěrače nedobíhají do koncové polohy, ale zůstávají v různých polohách přes okno. rychlost stirani ridi ten senzor, to ze nedobihaji do koncove polohy by mohlo byt spatnym motorkem steracu, ktery pres kontakt prave senzoru hlasi kdy dobehly sterace do koncove polohy, nebo muze byt spatny senzor, to tezko rict Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.