KoldasT16 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 ygnot 206 tak tebe si najdu,budem dva Citovat
ygnor206 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 ok. kdyz se o sebe zapřem tak nás nesrazí ani nadpřirozená síla:D Citovat
MyP106 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 tka se taky omlouvám taky se nezúčastním, dnas jindy, řídící jednotka nestihne dorazit Citovat
Moby89 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 takže už se to blíží, nepředpokládám že se tam dostanu na net tudíž od ráne veškeré dotazy směřujte na můj telefon 721 664 742:roker Citovat
jardaz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 V sobotu se na ty japonce přijedu taky podívat Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 tak je tu realna sance, ze bych prijel se podivat uz v patek a prespal bych a v sobotu rano asi pomazu na Prahu, zatijm to ale nemuzu 100 procentne potvrdit, v patek je predpokladam jen pitka jo a kdyz dorazim, tak asi jedine na masine Citovat
John Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Tak si to tam uzijte a snad tam par lidi dorazi ja nakonec budu na morave do stredy takze bohuzel nedorazim. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Moby: pro priste to chce zalohy, cekal jsem kupu omluvenek na posledni chvili..... kolik nas tam asi tak bude????? Citovat
Schreek Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Já bych měl dorazit v sobotu na kukačku, večer povalim asi dom... Snad tam někoho najdu Citovat
JardaMoj Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 nejake fotecky patek + sobota http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3799106667312.2162959.1566655619&type=1 Citovat
Goldinka Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Nečekaně jsme také dorazili :-) počasí se tedy vůbec nevyvedlo a účastníků bylo pomálu, ale i těch pár hodin, které jsme tam strávili, bylo fajn :-) Jo a Shreeku promiň :-) [upravil dne 5/5/12 23:33 od Goldinka] Citovat
Schreek Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Pěkný sraz, dobře udělaný, škoda jen té mizerné účasti, ale i tak sem si tam ten den užil Goldinka: Omluva se nepřijímá, počkej příště Citovat
Goldinka Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Schreeku: dobře no, ale my příště přijedeme coupátkem Citovat
Strejdakopec Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 i já hodím příspěvek sice trochu jiné než jsem čekal ale myslím že skvělá parta a i přes to že sobota byla takového střídavého počasí tak docela povedená ;)doufám že brzo přihodí fotky třeba Jimmy106 respektive video těšim se na ten můj velkolepej drift .....jinak pro všechny zúčastněná veklá za 1 bez vás by to asi nešlo a nebylo ono ;)nerad to říkám ale i všem lidem z mazdy Citovat
Agia Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tak taky něco přihodim ke srazu. Za mě velký díky všem, který vydrželi to počasí a zůstali. Sice nás nebylo moc, ale myslim, že sme z toho pak vytřískali, co šlo a bylo to dobrý. Takže fakt díky všem, ráda sem vás poznala a těšim se na Kokořín. Mobymu patří dík za organizaci, bez něj by to nešlo a i když to chvílema asi bylo trošku o nervy, tak nakonec zvládnuto s přehledem. Fotky jdu konečně vytahat z foťáku, protřídit a někam naházet, takže link bude posléze. PS: Kdo si měl ke mě přijít pro znak a neudělal to? Citovat
Strejdakopec Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tak taky něco přihodim ke srazu. Za mě velký díky všem, který vydrželi to počasí a zůstali. Sice nás nebylo moc, ale myslim, že sme z toho pak vytřískali, co šlo a bylo to dobrý. Takže fakt díky všem, ráda sem vás poznala a těšim se na Kokořín. Mobymu patří dík za organizaci, bez něj by to nešlo a i když to chvílema asi bylo trošku o nervy, tak nakonec zvládnuto s přehledem. Fotky jdu konečně vytahat z foťáku, protřídit a někam naházet, takže link bude posléze. PS: Kdo si měl ke mě přijít pro znak a neudělal to? se znakem jsem něco zaslechl ale o mě se naštěstí nejedná..každopádně házej link na fotky...jsem na ně strašně natěšenej Citovat
KoldasT16 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 byla to pecka až na tu cestu zpět,rozmastil jsem přední nárazník o dva zajíce:( Citovat
Moby89 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 takže zkusim to zhodnotit jako organizátor a přitom nebudu jmenovat aby se nějaký lidi nenafoukli pýchou a jiný se na mě nenasrali... 1.lidi co psali že přijedou a přijeli patří velkej dík a je vidět že je na ně spolech 2.lidi co psali že nepřijedou a přijeli mě potěšili neskutečně moc. 3.lidi co nepsali nic a přijeli mě hodně překvapili, a potěšili. 4lidi co psali že přijedou(nebo se omlouvali na poslední chvíli) mě malinko zklamali. dvě jména jsem ale uvedu velkej dík Agie a Jimmymu106 za pomoc. jinak počasí si bohužel dělalo co chtělo.... edit: Koldas ty musíš mít vždycky něco extra.... [upravil dne 6/5/12 14:46 od Moby89] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.