Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak je tu realna sance, ze bych prijel se podivat uz v patek a prespal bych a v sobotu rano asi pomazu na Prahu,

zatijm to ale nemuzu 100 procentne potvrdit, v patek je predpokladam jen pitka

jo a kdyz dorazim, tak asi jedine na masine :(

Odesláno

Moby: pro priste to chce zalohy, cekal jsem kupu omluvenek na posledni chvili.....

kolik nas tam asi tak bude?????

Odesláno

Nečekaně jsme také dorazili :-) počasí se tedy vůbec nevyvedlo a účastníků bylo pomálu, ale i těch pár hodin, které jsme tam strávili, bylo fajn :-)

Jo a Shreeku promiň :-)

[upravil dne 5/5/12 23:33 od Goldinka]

Odesláno

Pěkný sraz, dobře udělaný, škoda jen té mizerné účasti, ale i tak sem si tam ten den užil :super

Goldinka: Omluva se nepřijímá, počkej příště :aut

Odesláno

i já hodím příspěvek ;) sice trochu jiné než jsem čekal ale myslím že skvělá parta a i přes to že sobota byla takového střídavého počasí tak docela povedená ;)doufám že brzo přihodí fotky třeba Jimmy106 respektive video ;) těšim se na ten můj velkolepej drift :D.....jinak pro všechny zúčastněná veklá za 1 bez vás by to asi nešlo a nebylo ono ;)nerad to říkám ale i všem lidem z mazdy :D

Odesláno

Tak taky něco přihodim ke srazu.;) Za mě velký díky všem, který vydrželi to počasí a zůstali. Sice nás nebylo moc, ale myslim, že sme z toho pak vytřískali, co šlo a bylo to dobrý.:) Takže fakt díky všem, ráda sem vás poznala a těšim se na Kokořín.:cool: Mobymu patří dík za organizaci, bez něj by to nešlo a i když to chvílema asi bylo trošku o nervy, tak nakonec zvládnuto s přehledem. Fotky jdu konečně vytahat z foťáku, protřídit a někam naházet, takže link bude posléze.:)

PS: Kdo si měl ke mě přijít pro znak a neudělal to?:D

Odesláno
Tak taky něco přihodim ke srazu.;) Za mě velký díky všem, který vydrželi to počasí a zůstali. Sice nás nebylo moc, ale myslim, že sme z toho pak vytřískali, co šlo a bylo to dobrý.:) Takže fakt díky všem, ráda sem vás poznala a těšim se na Kokořín.:cool: Mobymu patří dík za organizaci, bez něj by to nešlo a i když to chvílema asi bylo trošku o nervy, tak nakonec zvládnuto s přehledem. Fotky jdu konečně vytahat z foťáku, protřídit a někam naházet, takže link bude posléze.:)

PS: Kdo si měl ke mě přijít pro znak a neudělal to?:D

se znakem jsem něco zaslechl ale o mě se naštěstí nejedná..každopádně házej link na fotky...jsem na ně strašně natěšenej :D
Odesláno

takže zkusim to zhodnotit jako organizátor a přitom nebudu jmenovat aby se nějaký lidi nenafoukli pýchou a jiný se na mě nenasrali...

1.lidi co psali že přijedou a přijeli patří velkej dík a je vidět že je na ně spolech

2.lidi co psali že nepřijedou a přijeli mě potěšili neskutečně moc.

3.lidi co nepsali nic a přijeli mě hodně překvapili, a potěšili.

4lidi co psali že přijedou(nebo se omlouvali na poslední chvíli) mě malinko zklamali.

dvě jména jsem ale uvedu velkej dík Agie a Jimmymu106 za pomoc.

jinak počasí si bohužel dělalo co chtělo....

edit: Koldas ty musíš mít vždycky něco extra....:D

[upravil dne 6/5/12 14:46 od Moby89]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...