Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvíli jsem skončil v práci a po otočení klíčem se ozvalo jen cvaknutí a konec.kontrolky se rozsvítí ale ani neškytne.baterie je ok.Po štouchnutí z kopečka to hned naskočilo a dojel jsem domů.V čem může být chyba,ráno jsem normálně nastartoval.

Odesláno

kde ji najdu? může tam být špatný kontakt? ale to asi ne,když to cvakne že? a jak vlastně vypadá? ted jsem se díval na autokelly a prodávají je celé startéry

Odesláno

ta cievka je na starteru ten mensi valcek spina to silovku na uhliky startera ,bude tam spatny kontakt(v tej cievke), alebo zadrhava posuvny valcek v tej cievke ktory vysuva pastorok startera,da sa to rozobrat omrknut vycistit premazat

[Edited on 23/4/12 16:29 by krtek 2]

Odesláno

potřeboval bych vědět přesně umístění startéru v motorovém prostoru-díky moc.nebo odkaz jak to vlastně vypadá a odkud se k tomu leze.

Odesláno

no je na spode pod sacim potrubim (tam kde je spojeny motor s prevodovkov) blby pristup musis ho vyberat zo spodu auta cize kanal,rampa alebo stlpovy zdihak je vitany

[Edited on 23/4/12 16:33 by krtek 2]

Odesláno

mozes po nom poklepat kladivkom(nie moc silno aby si neodrazil statorove magnety) vecsinov vie dostat rozum ale s vycistenim pocitaj,a a pri rozobrati a vycisteni by som vymenil aj uhliky

[Edited on 23/4/12 16:48 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...