white Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Na klíčku ke 406tce je druhé tlačítko pro ovládání superblokády. Kde ve voze najdu konektor na kterém se objeví impuls od počítače kterej ovládá servo ve dveřích. Typuji to někde pod palubkou u spolujezdce ale nepoznám o kterej jde (je jich tam vic) ani podle schema. Poradí mi nějakej znalec? Uvítal bych digi foto. Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem white Na klíčku ke 406tce je druhé tlačítko pro ovládání superblokády. Kde ve voze najdu konektor na kterém se objeví impuls od počítače kterej ovládá servo ve dveřích. Typuji to někde pod palubkou u spolujezdce ale nepoznám o kterej jde (je jich tam vic) ani podle schema. Poradí mi nějakej znalec? Uvítal bych digi foto. Stahni si na hlavni strance schema centralniho zamykani, je to STR.12 je tam ridici jednotka centralu pod cislem 145 vpravo dole, ale to zapojeni je docela slozity, nejak se v nem nemuzu vyznat ty moturky ve dverich jsou pospojovany nejak seriove a jeste ty v prednich dverich hlasi v jake jsou pozici .... jde mi z toho hlava kolem :D Citovat
white Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 No jo to už jsem shlédnul, ale kde to najdu fyzicky ve svém autííí? Citovat
Ferry Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Napsán autorem white No jo to už jsem shlédnul, ale kde to najdu fyzicky ve svém autííí? no ridici jednotka centralu je za kastlikem u spolujezdce, ten se da vyndat ze zespodu vytahnes plastove panty na kterych to drzi a za tim je dira prikryta plastem a nebo zespoda kdyz sundas tapecirunk u nohou spolujezdce. Je to krabicka s dvouma konektorama 13ti polohovejma, jeden bilej a druhej sedej nebo hnedej, pak je tam jeste jedna krabicka to je prijimac radioveho signalu, ten ma jen jeden konektor. Ty draty na ovladani motorku centralu vychazi z toho bileho konektoru, vsechno je to popsany v tom schematu, barvy konektoru ( dvoupismena zkratka za cislem ktery udava pocet poloh toho konektoru ) Citovat
white Odesláno 10. květen 2005 Autor Odesláno 10. květen 2005 Tak já to tedy zítra omrknu. Tapecírung už je dole schema vytištěno tak hurá na to. Škoda že nemám garáž. Citovat
white Odesláno 15. květen 2005 Autor Odesláno 15. květen 2005 Tak jsem tam ten správnej konektor nenašel. Asi zkusím najít vodiče v konektoru co vedou dráty do dveří. Jinak nevím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.