fifi Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Tak páni, prišli prvé mrazíky a toto vlákno sa opäť vrátilo :D:D. Takže majitelia 2.0HDi doliať kvapalinu dobrých 2cm nad max, poriadne odvzdušniť, opäť doliať ak kleslo, opäť odvzdušniť a opakovať, kým sa hladina neustáli aj pri vypnutom motore, aj pri zapnutom, a udržiavať takúto hladinu počas celej zimy, ak ste to robili za tepla, ráno v mraze skontrolovať pred naštartovaním, a pri krutých mrazoch tam ráno kuknúť preventívne častejšie. To je všetko. Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Tak páni, prišli prvé mrazíky a toto vlákno sa opäť vrátilo :D:D. Takže majitelia 2.0HDi doliať kvapalinu dobrých 2cm nad max, poriadne odvzdušniť, opäť doliať ak kleslo, opäť odvzdušniť a opakovať, kým sa hladina neustáli aj pri vypnutom motore, aj pri zapnutom, a udržiavať takúto hladinu počas celej zimy, ak ste to robili za tepla, ráno v mraze skontrolovať pred naštartovaním, a pri krutých mrazoch tam ráno kuknúť preventívne častejšie. To je všetko. Ahoj fifi, ty jsi byl tuším pro vyřešení napořád (nádobka nebo silnější hadice), tak teď je to voda na tvůj mlýn. Já souhlasím s jakýmkoliv řešením, které je trvalé. Abych chodil každé ráno a po jízdě pod kapotu jestli je vše v pořádku To asi nebude to pravé. Ještě pro info, ty fotky jsou z 407 SW - 10/2006 (doplním do profilu) Citovat
brade Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 Tak páni, prišli prvé mrazíky a toto vlákno sa opäť vrátilo - to ano, trefil jsem se do vosího hnízda Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Sifon to se týká motoru 2.0HDI Reagoval jsem na Benyho Citovat
benny264 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 No presne tak ako na tych fotkach vyzera aj moja nadoba, a neviem kolko servo oleja v nej ma byt :-/ Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Já bych to neřešil a taky to ani řešit nebudu, prostě u 1,6 HDI je to v nádobce, kde má mnohem větší objem kapaliny, tím pádem to případné roztažnosti vlivem teploty eliminuje. možná někdo kdo tomu rozumí mě vyvede z omylu Jen by mě ale zajímalo jestli novější ročníky 407ček 2.0 HDI už to mají řešeno nějak lépe (nádobka) předpokládám že se to u Peugeotu dozvěděli a něco s tím udělali. [upravil dne 30/11/10 14:34 Sifon] Citovat
benny264 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 No ja by som to take neriešil keby mi to necukalo Citovat
Sifon Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 No ja by som to take neriešil keby mi to necukalo Aha, omlovám se, myslel jsem že to kontroluješ z preventivních důvodů. To je jiná věc, přeju Ti aby ti s tím někdo kdo tomu rozumí poradil. Rád se poučím, může se mi to kdykoliv stát. Citovat
fifi Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Tak páni, prišli prvé mrazíky a toto vlákno sa opäť vrátilo :D:D. Takže majitelia 2.0HDi doliať kvapalinu dobrých 2cm nad max, poriadne odvzdušniť, opäť doliať ak kleslo, opäť odvzdušniť a opakovať, kým sa hladina neustáli aj pri vypnutom motore, aj pri zapnutom, a udržiavať takúto hladinu počas celej zimy, ak ste to robili za tepla, ráno v mraze skontrolovať pred naštartovaním, a pri krutých mrazoch tam ráno kuknúť preventívne častejšie. To je všetko. Ahoj fifi, ty jsi byl tuším pro vyřešení napořád (nádobka nebo silnější hadice), tak teď je to voda na tvůj mlýn. Já souhlasím s jakýmkoliv řešením, které je trvalé. Abych chodil každé ráno a po jízdě pod kapotu jestli je vše v pořádku To asi nebude to pravé. Ještě pro info, ty fotky jsou z 407 SW - 10/2006 (doplním do profilu) Nebol som to ja, ale riešenie je asi len tam pridať nejakú nádobku, s tým pozeraním každý deň to nie je až také horúce, proste keď sa stabilizuje tá hladina vo väčších mrazoch, tak potom to už netreba pozerať Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Nedalo mi a po precitani som to isiela skontrolovat aj ja, no bolo mi treba doliat cca 10ml viac nie... pocas behu cerpadla a aj ked motor stoji sa vyska hladiny nemeni a taktiez ani pri otacani volantom, resp len minimalne. Avsak mi ostal skoro cely liter tohoto oleja, tak ak by mal v ramci SKK niekto zaujem som ochotny to rozliat a poslat postou kto by mal zaujem. Cena je 1,5€ za 1dcl, postovne 0,50€ . Vzhladom na zbytocne predrazenie dobierkou je platba vopred na ucet. jedna sa presne o tento olej. Viac info na SZ, prip. mail. Olej na elektricke servo Peugeot chcem len upozornit ze do P407 ma ist Fluide DA a to nieje to iste co DEXRON III. Dexron III ma oznacenie Fluide AT42 takze pozor na to... Tak neviem v akych pripadoch je Dexron III, preistotu na to upozornujem. DexronIII ide asi do mechanickeho serva ... Do elektrickeho uz tento Fluide DA. Takze overit ! [upravil dne 30/11/10 17:39 Marcel00] [upravil dne 6/10/11 13:03 od Marcel00] Citovat
brade Odesláno 9. prosinec 2010 Autor Odesláno 9. prosinec 2010 Hmmm, to je zajímavé... už přes rok leju toho Castrola s TQ-DIII a zatím nic. Tak nevím, jestli se mám bát nebo ne. Update: Našel jsem levnej od Totalu - http://www.oleje-total.cz/kapaliny-pro-peugeot-a-citroen/fluide-da-1l [upravil dne 9/12/10 10:05 brade] Citovat
Marcel00 Odesláno 9. prosinec 2010 Odesláno 9. prosinec 2010 mozno prave preto ze ho lejes stale... asi je problem ked ho stale dolievas srandujem samozrejme ale stalo by za to zistit spravnost olejov... ja som dolial toho Fluide DA cca 10ml a mozno som ani nemusel, to len pre pokoj duse... akurat co som vyhodil 13 alebo kolke € za flasu zbytocne Stale som vsak nazoru ze Dexron 3 do tohoto serva nepatri. ale to je moj nazor... nech sa vyjadria ostatni... Update: Našel jsem levnej od Totalu - http://www.oleje-total.cz/kapaliny-pro-peugeot-a-citroen/fluide-da-1l tak vidis, uplne ine oznacenie ako Dex III. Takze sam to vidis ze je to iny olej ako co tu je odporucane. [upravil dne 9/12/10 11:22 Marcel00] Citovat
Hlemist Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Tak jaká je náplň pro servo v motoru 1,6 HDI ??? Potřebuju to koupit... Díkyyyy Citovat
morphy11 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 ...HA tak jeste ze jsem si to tady precetl pac me to zacal delat Pazout taky a zil jsem v tom ze to dela ESP jelikoz kdyz se mi to \"vytuhnuti\" rizeni stalo asi po 2. tak jsem ho zkusil vypnout a \"tuhota\" hned zmizela (zrejme tedy asi nahoda ) hned zitra se podivam na hladinku kapaliny Citovat
fifi Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Chlapi a má tu niekto skúsenosti s tým, že mu uniká hydra do manžiet? ako to skontrolovať, prípadne odstrániť? Citovat
j.kiwi Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Pánové mám problém - dnes jsem otevřel kapotu, abych dolil vodu do odstřikovačů a zjistil jsem, že mám pod nádobkou na servo - tou černou mám 1,6 HDi slušnou loužičku oleje. nesetkli jste se nekdo s tím kudy to utíká. Jó bylo to v Tatrách a bylo -27 stupňů celsia. zatím jsem to utřel a budu to pozorovat. A co tam mám dolít - Total DA nebo něco jiného ? Díky moc Citovat
godzilaTO Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 keby si cital cele vlakno alebo aspon cast tak zistis ze vrchnak od nadoby ma maly otvor ktory je na vytlacanie vzduchu popripade kapaliny.... ale ak nemas ten vrchnak a ani nadobku mastnu od oleja tak potom mas niekde inde problem...skus sa pozriet a uvidis.... Citovat
slavino1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ja som musel dať novu eskapasku na tu pravu hadičku čo je pod nadobkou .Odvtedy OK. Citovat
j.kiwi Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 to Slavino : díky mám taky pocit, že to teče kolem té hadičky v pravo - dám novou pásku a uvidím - co jsi dolíval Total DA ?? to Godzila - mám 1.6 HDi - tam je to jinačí než u 2,0 HDi - jinak cele vlákno jsem prošel a moc toho nenašel :papa [upravil dne 6/2/12 10:24 od j.kiwi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.