lukaro Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Pánové, mám možnost mít kompletní interiér - včetně sedaček, za 5000kč. A to všechny plasty, palubka, podlaha, vše kromě airbagů,... Teda v palubce airbag je. Interiér je zachovalý, jako nový, po nekuřákovi, relativně s ne moc jezděného auta. Přijde vám cena oukej? Já hlavně potřebuji tapecírunky a pak středový panel, ale jeden člověk mi to prodá jen jako komplet interiér. Tak zvažuji, že bych koupil a pak zde rozprodal, co se mi nebude hodit, třeba ty sedačky... Díky za náměty. A nebo, kdyby se mnou někdo složil a pak si to rozdělili, taky možnost. [upravil dne 20/4/12 21:16 od Lukáš_307] [upravil dne 21/4/12 11:09 od Lukáš_307] Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 predpokladam asi na 307, to by mozna nebylo pro pripadne zajemce uvest dale je to mikroplys, velur nebo kuze, polokuze, barva atd. podle toho se taky odviji cena Citovat
lukaro Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Netuším ještě, nafotí mi to a pošle... Takže teď čekám a pak hodím fotky. Jinak to bude pro 3 dveř... Citovat
crazybiker Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Sedacky sa az tak dobre nepredavaju,ovsem ak to nie je nejaka koza ci nejaka rarita... klasicke textilne sedacky sa predavaju velmi tazko..... inac cena je celkom ok .... ak je v tom cely interierr Citovat
lukaro Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Sedačky jsou prý krásné, látkové.. K večeru budu mít fotky, tak to tu hodím, kdo pak bude mít o něco zájem, domluvíme se.. Citovat
lukaro Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Posílám slíbené fotky... já bych chtěl jen tapecy a celou podlahu, má někdo zájem o zbytek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.