Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte P206 1.4HDi,2005

zavada v R.J. motoru (neni komunikace CAN BUS od ABS+snimani rychlosti zavada na CAN-u) Podle schematu vedou vsechny can-ove linky do abs.Bude asi problem jen v ABS-ku.Napajeni je v poradku.Vedeni ABS-ECU..ok

Krom toho se nejde pripojit ani na Airbag!

R.j.motoru je ok.

Jen se chci ujistit zda je to casty problem tyto ABS-ka?? A zda se da nekde sehnat za rozumnou korunu???

Nebo pokud by mi nekdo mohl zjistit jake typy Abs (podle cisla) se muzou kombinovat?

\"rozbite\"

ATE 10.0970-1128.3 (00403088E0)

Nabizeli mi- ATE 10.0970-1105.3 (5WK84105)

Diky Petr

Odesláno

Tak to nech napojit na origo diag. PP2000 a nech si načíst pořádně závady a komplet to auto proklepnout včetně vyzkoušení částí ABS, a funguje ti nebo ne? Jinak kdyžtak zkus sehnat z vrakáče, a kdybys neměl možnost origo diag. tak se tady na fóru snad někdo v okolí najde....

Odesláno

Proc bych to mel nechavat nacitat nekde na oriinalu, kdyz Atal je zrovna jeden z dobrych uni diag.na francouze???

Tak jak se nespoji Atal nespoji se ani origo. Abs nevyzkousis kdyz se do nej nepripojis.ABS nefunguje jak je vse psano a sviti snad vsechny kontrolky na pristrojovce...

Odesláno

ahoj jeden modul ABS tu mám,je v pořádku funkční.Kouknu se jestli sedí typ podle čísla dám vědět a pak se kdyžtak nějak dohodnem.Odkud jsi?

Odesláno
ahoj jeden modul ABS tu mám,je v pořádku funkční.Kouknu se jestli sedí typ podle čísla dám vědět a pak se kdyžtak nějak dohodnem.Odkud jsi?

Ahoj psal jsem na SZ

• O 2 měsíce později...
Odesláno

todle se stávalo na passatu hodně častou v jednotce abs se uklepaly ty super propojení jednotek v gelu a taky to nešlo vzal si za konektor a najednou to naskočilo někdo to i opravuje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...