VPetr Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Ahojte P206 1.4HDi,2005 zavada v R.J. motoru (neni komunikace CAN BUS od ABS+snimani rychlosti zavada na CAN-u) Podle schematu vedou vsechny can-ove linky do abs.Bude asi problem jen v ABS-ku.Napajeni je v poradku.Vedeni ABS-ECU..ok Krom toho se nejde pripojit ani na Airbag! R.j.motoru je ok. Jen se chci ujistit zda je to casty problem tyto ABS-ka?? A zda se da nekde sehnat za rozumnou korunu??? Nebo pokud by mi nekdo mohl zjistit jake typy Abs (podle cisla) se muzou kombinovat? \"rozbite\" ATE 10.0970-1128.3 (00403088E0) Nabizeli mi- ATE 10.0970-1105.3 (5WK84105) Diky Petr Citovat
Dančák Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Tak to nech napojit na origo diag. PP2000 a nech si načíst pořádně závady a komplet to auto proklepnout včetně vyzkoušení částí ABS, a funguje ti nebo ne? Jinak kdyžtak zkus sehnat z vrakáče, a kdybys neměl možnost origo diag. tak se tady na fóru snad někdo v okolí najde.... Citovat
VPetr Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Proc bych to mel nechavat nacitat nekde na oriinalu, kdyz Atal je zrovna jeden z dobrych uni diag.na francouze??? Tak jak se nespoji Atal nespoji se ani origo. Abs nevyzkousis kdyz se do nej nepripojis.ABS nefunguje jak je vse psano a sviti snad vsechny kontrolky na pristrojovce... Citovat
mxmen Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ahoj jeden modul ABS tu mám,je v pořádku funkční.Kouknu se jestli sedí typ podle čísla dám vědět a pak se kdyžtak nějak dohodnem.Odkud jsi? Citovat
VPetr Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 ahoj jeden modul ABS tu mám,je v pořádku funkční.Kouknu se jestli sedí typ podle čísla dám vědět a pak se kdyžtak nějak dohodnem.Odkud jsi? Ahoj psal jsem na SZ Citovat
ppmajko Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 cau,vyriesil si tu zavadu?mam podobny problem Citovat
Michal.x Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 todle se stávalo na passatu hodně častou v jednotce abs se uklepaly ty super propojení jednotek v gelu a taky to nešlo vzal si za konektor a najednou to naskočilo někdo to i opravuje Citovat
ppmajko Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 cau svieti ti len abs?alebo aj ine kontrolky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.