Spangler Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 Nakonec tedy vse snad dopadlo, takze zitra jedu pro R15 (ET16), v tydnu koupim nove pryze (195x50) a pak hodim nejake fotky Citovat
safi1 Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Hezkyyy ! Takze 15... Vyzeruju pekne som zvedavy ako ukazu na aute Citovat
Spangler Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 To ja take, jeste jsem zvedavy jestli mi na to v Ronalu poslou typac ) Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Za ten TL si asi budeš muset připlatit. Jinak kola luxusní Ty tam určitě padnou, jak prdel na hrnec. Až budou na autě, tak nahoď foto Citovat
Spangler Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Jojo, zenska mi psala, ze 1000,- bez DPH, coz jeste celkem jde - jen sem zvedavy jak se poperou s tim ET16, ktere sem moc na kolech bezne prodejnych nevidel Citovat
FiFa_cze Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 ET 16 je normální třeba u 106ky. U 206ky to není obvyklé číslo, ale máš výhodu v tom, že alespoň nebudeš muset shánět podložky, abys to vytáhl více ven Myslím si, že ti předek bude krásně lícovat s lemem a zadek poleze malinko méně Což teda bude mít za následek, že auto bude vypadat mnohem lépe, než s utopenými koly, ale zase je za mokra auto rychleji špinavé Citovat
Spangler Odesláno 19. duben 2013 Autor Odesláno 19. duben 2013 Jj, pocital sem, ze takove ET bude idealni. Snad to tedy vse projde a typac bude, byt za vyssi cenu... Citovat
Spangler Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Tak jsem dnes pred objednanim pneu jeste nasadil jedno kolo a trochu sem znervoznel. Prijde mi, ze to vyleza az moc - z fotek to neni moc poznat, tak zkuste mrknout na video. Asi to jeste nejak sedne az se to obuje a pusti z heveru, nicmene i tak me to trochu zarazilo. Vzadu je to OK. MS Citovat
safi1 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 to máš uplnu pohodu... Mne tak tiež trčia a to mám zimne kolesa na elektronoch... zadok budeš mať utopený ale predok je uplne v pohode Nemusiš sa báť širka disku je aka 6 alebo 6,5 ? Ja budem mat disk široký 7 Citovat
Spangler Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 6,5 - Doufam, ze to nebude trcet tak, ze me bude stavet kazda hlidka PCR Citovat
safi1 Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 To máš uplnu pohodu ! Problém stým mať nebudeš je to tak akurat Citovat
Spangler Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 OK, uz jsem klidny Vecer snad objednam gumy a v tydnu doufam anabaze s vyvazovanim Citovat
Frozz Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 Už víš jaké pneu? Můžu ti z vlastní zkušenosti jedny doporučit, za velmi pěknou cenu. Navíc dnes mají na ně ještě do půlnoci tuším akci. Citovat
Spangler Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 Vzhledem k pozitivnim zkusenostim s Bravurisama bych bral asi Bravurisy, idealne vsak Nokian Line nebo Continental. Urcite ale posli odkaz... Citovat
Frozz Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 nejlevnejsipneu.cz - Vredestein Sportrac. Měl jsem řadu \"3\", teď je nějaká nová, ještě o kus lepší, tuším že \"5\". Nejlepší pneu co jsem kdy měl. Teď mám Bravurisy 2, a na mokru si sotva můžu dovolit to, co s Vredesteinama, já ten rozdíl dost cítím. Je to na tobě, cena je podle mě dobrá. Čau Citovat
Spangler Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Diky, ja mam s Bravurisama zkusenosti dobre, takze jsem je nakonec objednal. Ted mi jen doslo, ze vlastne budu muset koupit i nove srouby (+bezpecnostni?), protoze alu ma kulovou dosedaci plochu, kdezto plechace maji tusim placku. Nemate tip kde se toto da koupit za rozumne penize? Nechce se mi verit, ze by jeden sroub v AK stal 80 Kc Pneu prijdou zitra, srouby se musi dat koupit v kazdych autodilech ne? Je treba se divat po nejakem specifickem rozmeru? Diky. Citovat
FiFa_cze Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Kup si obyčejné šrouby a k nim tohle http://www.auto77.cz/bezpecnostni-srouby-kol/zamky-na-srouby-a-matky/sada-bezpecnostnich-zamku-na-sroubymatky-kol-19-mm-srpw019.html Nebo to mají i na 17 klíč. Zůstane ti to pak i na další auta Taky to budu kupovat. Citovat
Spangler Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 Vypada to zajimave - nevis jak to funguje v praxi? To se nasazuje na hlavu sroubu a nejak zamyka? Jinak dnes prisly pneu, takze kola jsem v pneuservisu a behem zitrejsiho dne bych je mel mit uz na aute...takove male vanoce Citovat
Béďa Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 na plechacich by mely byt srouby s konusem, takze by se mely dat pouzit.. vetsina origo alu ma rovnou dosedacku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.