Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ET 16 je normální třeba u 106ky. U 206ky to není obvyklé číslo, ale máš výhodu v tom, že alespoň nebudeš muset shánět podložky, abys to vytáhl více ven :) Myslím si, že ti předek bude krásně lícovat s lemem a zadek poleze malinko méně :) Což teda bude mít za následek, že auto bude vypadat mnohem lépe, než s utopenými koly, ale zase je za mokra auto rychleji špinavé :D

Odesláno

Tak jsem dnes pred objednanim pneu jeste nasadil jedno kolo a trochu sem znervoznel. Prijde mi, ze to vyleza az moc - z fotek to neni moc poznat, tak zkuste mrknout na video. Asi to jeste nejak sedne az se to obuje a pusti z heveru, nicmene i tak me to trochu zarazilo. Vzadu je to OK.

MS

Odesláno

:D to máš uplnu pohodu... Mne tak tiež trčia a to mám zimne kolesa na elektronoch... zadok budeš mať utopený :) ale predok je uplne v pohode :) Nemusiš sa báť :)

širka disku je aka 6 alebo 6,5 ?

Ja budem mat disk široký 7

Odesláno

Už víš jaké pneu?

Můžu ti z vlastní zkušenosti jedny doporučit, za velmi pěknou cenu. Navíc dnes mají na ně ještě do půlnoci tuším akci.

Odesláno

nejlevnejsipneu.cz - Vredestein Sportrac. Měl jsem řadu \"3\", teď je nějaká nová, ještě o kus lepší, tuším že \"5\". Nejlepší pneu co jsem kdy měl. Teď mám Bravurisy 2, a na mokru si sotva můžu dovolit to, co s Vredesteinama, já ten rozdíl dost cítím.

Je to na tobě, cena je podle mě dobrá. Čau

Odesláno

Diky, ja mam s Bravurisama zkusenosti dobre, takze jsem je nakonec objednal.

Ted mi jen doslo, ze vlastne budu muset koupit i nove srouby (+bezpecnostni?), protoze alu ma kulovou dosedaci plochu, kdezto plechace maji tusim placku. Nemate tip kde se toto da koupit za rozumne penize? Nechce se mi verit, ze by jeden sroub v AK stal 80 Kc :) Pneu prijdou zitra, srouby se musi dat koupit v kazdych autodilech ne? Je treba se divat po nejakem specifickem rozmeru? Diky.

Odesláno

Vypada to zajimave - nevis jak to funguje v praxi? To se nasazuje na hlavu sroubu a nejak zamyka?

Jinak dnes prisly pneu, takze kola jsem v pneuservisu a behem zitrejsiho dne bych je mel mit uz na aute...takove male vanoce :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...