krtek 2 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 :Dautobus sa nehybe stoji,aha uz je tam odpoved tak nic [Edited on 18/4/12 16:57 by krtek 2] Citovat
JanoRS Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 tak ja takto: Autobus: - uz som to niekde pocul v tom zneni, ze \"nikto z opytanych nevedel odpovedat na tu otazku len jeden maly skolacik odpovedal za do lava lebo nie je vidno dvere cez, ktore sa nastupuje\" Logicke hadanky: 1. ziadnu po smrti mi to bude uz jedno 2. napadlo ma ze 30 Kc nie je, ale aj tak som hladal riesenie a videl som ho v nejakom moste co nie je na obrazku vidiet 3. modre lebo su len nakreslene (uz sa nepohnu) a zdalo sa mi ze uz je pri dome 4. Po prepoctoch mi to vyslo ze ten na lavo, lebo ten na pravo nie je az tak velmi daleko Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 ježiš,kam na ty kraviny chodíte:D nebudu opakovat co je tady už napsáno,souhlas s odpovědí co napsal Radek:) Citovat
FrantaCV Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Jj, největší je kříž, který rozděluje obrázky. (Ale to už tady taky padlo) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.