lukazzo Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 ja pro zmenu resim problemy s motorem. Motor ma najeto podstivych 50000km, pravidelne rocni vymeny oleje, zadny dalnice, max 100km/h, daval jsem nove podotykam kvalitni svicky, motor ma dobry zvuk, vsechno. O jedinym problemu co vim, tak posilovac brzd je nejaky vadny, nebo spis ten ventilek co je tam, kdyz na neutralu zmacknu povolim zmacknu brzdu, tak se do valce dostane vzduch a zacne skoro chcipat. Ale to vim kde je problem. Spis by mne zajimalo proc kdyz jedu 100km/h vyradim, necham dojizdet, nebrzdim, tak obcas mi problikne takova ta zluta kontrolka motoru,takovy K tam je (rozsviti se pri otočení klíčku pred startem), zda se mi, jako by to auto spatne drzelo otacky, ale kdyz zastavim, zadny problem neslysim Citovat
MyP106 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 tak teoreticky to je sdružená kontrolka na problémy s motorem a vším s tím společný. co zkusit klapku vyčistit nebo něco s lambdou Citovat
lukazzo Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 jeste me napada, zda to nesouvisi s tim brzdovým posilovace, zda tam si to nekde nebere jeste ten vzduch Citovat
MyP106 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 nevím podle mě kdyby byl blbej posilovac tak t ospis nebude brzdit nez ze by t ochcipalo tam je snad podtlake ne? Citovat
lukazzo Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 valec dela podtlak. kdyz odpojim tu hadici co jde od valce motoru a zacpu ji, muzu slapat jak chci na brzdu a vse je ok Citovat
PAJA106 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 No, když odpojíš tu hadici a \"vše je ok\", tak nemáš zavzdušněný systém, ale zkus se rozjet a zabrzdit (dělej to někde, kde nikdo nebude;)) Citovat
lukazzo Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 auto brzdi v poradku, nic nemlati nic necuka. Citovat
lukazzo Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 co mi rikal automechanik, pry je zrejmne poskozena nejaka membrana v tom posilovaci, ale kdyby byla, tak ten posilovac bud nebude fungovat vubec, nebo v nejakem omezenem rezimu, proste by to nebrzdilo jak to brzdi....nebo se tam odnekud dostava vzduch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.