Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja pro zmenu resim problemy s motorem. Motor ma najeto podstivych 50000km, pravidelne rocni vymeny oleje, zadny dalnice, max 100km/h, daval jsem nove podotykam kvalitni svicky, motor ma dobry zvuk, vsechno.

O jedinym problemu co vim, tak posilovac brzd je nejaky vadny, nebo spis ten ventilek co je tam, kdyz na neutralu zmacknu povolim zmacknu brzdu, tak se do valce dostane vzduch a zacne skoro chcipat. Ale to vim kde je problem.

Spis by mne zajimalo proc kdyz jedu 100km/h vyradim, necham dojizdet, nebrzdim, tak obcas mi problikne takova ta zluta kontrolka motoru,takovy K tam je (rozsviti se pri otočení klíčku pred startem), zda se mi, jako by to auto spatne drzelo otacky, ale kdyz zastavim, zadny problem neslysim :(

Odesláno

co mi rikal automechanik, pry je zrejmne poskozena nejaka membrana v tom posilovaci, ale kdyby byla, tak ten posilovac bud nebude fungovat vubec, nebo v nejakem omezenem rezimu, proste by to nebrzdilo jak to brzdi....nebo se tam odnekud dostava vzduch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...