Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, potřebuji pomoct. Předem upozorňuju, ž jsem pečlivě četl přispěvky na tomto forum.

Vlastním Peugeot 106 - po faceliftu RV 97, 1.0 33kw

vyměňoval jsem přístrojovou desku od firmy VDO - vše funkční za přístrojovou desku jeager s otáčkometrem. Po namontování přístrojové desky jsou veškeré kontrolky funkční, funkční je i otáčkoměr, ale ručička rychloměru je mrtvá a nefunguje ani počítadlo km.

Po zpětném osazení VDO přístrojovou deskou ukazatel rychlosti funguje, čidlo špatné není.

Prosil bych vás zkušené o radu a pomoc.

Díky moc Lukáš

Odesláno

Jo to je prekerka, sehnat někde schémata;) kolik do toho vede pinu? Dole u čidla jen dva tuším, třeba by stačilo v palubce najít ten konektor v kterým to je a prehazet tam piny podle jeager schematu.

Odesláno

to me uz taky napadlo. Cetl jsem zde na forum, ze to staci jen vymenit a bude to fungovat OK. Primo mam palubovku do 180km/h, s kontrolkou prehrati motoru, snad jediny rozdil v porovnani se starou pristrojovou deskou je ten otáčkoměr, ktery paradoxne funguje. Vedou do pristojove desky 4 konektory -zeleny,modry bilý, zluty. Dneska zkusím jeste to jednou rozebrat a zkontrolovat jeste jednou domacknuti a kontakty kabelu.

Odesláno

ted jsem na to koukal privod k otackomeru je zluty konektor, k rychlomeru je bílý. Dale jsem zjistil ze k rychlomeru vedou celkem 3 vodice. Na vic asi nemam uz. :(

Odesláno

koukal jsem na to uz driv, problem je, ze to je schema pro pozota s mechanickym nahonem. teoreticky by na pinu 5,6,8 mohl byt signal pro palubní desku. Dnes jsem zkousel i jinou palubni desku, take nesel ukazetel rychlosti. Ani se nehne, podle me ma zem, ale nema signal napajení.

Nemate nekdo nafoceny bílý konektor?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...