Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

No tak už i já ho mám a to 1.6hdi 92k a jsem:)spokojenej, jezdí pěkně. Co se tyče spotřeby tak se nějak nemohu dostat pod 4.5l na 100km ale uváděj kombi spotřebu 3,8l tak uvidíme kam to dostanu:D zatím mám najeto 358km:D. Jen mě štve že když už si koupim nový auto tak čeština nejnííí:roll a to je můj problém:D Oproti 207čce lépe sedí v zatáčkách a je i živější spotřeba je zatim dobrá 207 mi žere cca 5.1l Jen sistem start stop mi dělá problém ale do toho se dostanu:D Jinak ho vypnu. Bych sem hodil i fotky ale koukám že zatím tu není na 208čku sekce:papa

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Celé auto je parádní a to GTi je :mrk ale ta palubka konkrétně budíky na které pořádně nevidíš :myslim to bych asi nepřekůsl to dodrbali :( sedneš došteluješ sedačku a volant ti furt cloní přístroje :( to je naprd

Odesláno

je to postavene na nízke osoby tie si dajú volant dole a nezavadzia prístrojoma ešte im zostane priestor medzi nohami a volantom proste si mysleli že vrch venca volantu po nastavení bude pod prístrojami.

Odesláno
lebo si tam mal volant ako v F1-tke :D

Borec na předváděčce dokonce tvrdil, že je menší než F1 :o Každopádně, když jsem si dal volant tak, abych seděl pohodlně, neviděl jsem na budíky. Když jsem ho dal tak, abych viděl budíky, nevytáhnul jsem z pod volantu nohy :nevim

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...