Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna bezpečnostního pásu zadní sedačky

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidičky :)

koupil jsem před nedávnem 406 v kombíku a mám v háji pás co je v zadní sedačce na prostředku, nevíte někdo jak se k němu dostat?? Kolem dokola to vypadá začalouněný :roll ale nějak to jít musí, no ne??? Díky za jakoukoli podnětnou radu či nápad:D

Odesláno

Neviem ako su zadne sedacky u kombiku ale mozno ti to pomoze.Pasy su uchytene az dole pod sedackou cize tie musis dat cele dole.Akoze pevne nervy lebo kym som prisiel nato ako to dat dole ma skoro porazilo...

Aspon u mna u sedana je to tak ako som pisal.

Odesláno

Break má zadní sedačky odklopný i spodní, takže stačí vzít za černý poutko a jsou odklopený a vidíš na spodní uchycení pásu, u sedana je to oddělání spodku někdy opravdu porod zvlášť když nevíš kde to přesně je nacvaknutý a drží to....Vrchní díl sklopíš zamáčknutím čudlíku na boku, víc ti asi neporadim jelikož si to ted zpaměti nepamatuju jak je tam pás uchycenej.....

Odesláno

jak se sklápí sedačka vím..jde mi o to jak vydolovat naviják z opěradla, když opěradlo nemá na čalounění žádný patentky ani šroubky, prostě kolem dokola NIC... a naviják je zabudovaný do horní hrany opěradla..Znovu opakuju že se jedná o PROSTŘEDNÍ pás zadní sedačky:roll

Odesláno

No nedá se k tomu normálně dostat budeš to muset rozříznout nějak inteligentně aby se to dalo pak slepit nebo přeplátovat. Bohužel na to se nemyslelo že se to někdy taky může rozbít. Nedávno jsem to taky řešil sklopil jsem sedačky abych odvezl větší náklad a prostřední pás se seknul a nešlo to zvednout nahoru. Musel jsem to celé odšroubovat ale na ten navíják jsem se taky nedostal. Naštěstí se to rozchodilo.

[upravil dne 18/4/12 20:10 od fejfarz]

Odesláno

no já jsem to koupil bohužel s přeříznutým pásem, takže někdo přede mnou měl asi ten samý problém a neměl nervy na to aby to odšrouboval :( pěkná prasečina..

[upravil dne 18/4/12 19:33 od czer.t]

• O 1 rok později...
Odesláno

můžu se zeptat, jak si to nakonec vyřešil? Mám stejný problém, sklopil jsem sedadlo a zaseklo se, povedlo se mi to rozchodit jednou, podruhé už ne. Už dva roky mi ten pás nefachá, ale rád bych, aby to bylo ok. Pokud se do toho rozříznutí někdo pouštěl, poradí mi, kde je nejlepší říznout, aby to šlo zase nějak inteligentně sešít?

Odesláno

Je to blbe reseny na pasu je takova gumova cepicka ,ktera by mela drzet pas venku aby nezajel dovnitr,kdyz se sedadlo sklapi,ale ona zajede dovnitr a pas se sekne reseni je tam dat nyt nebo pruchodku,ktera bude tlusta aby nezalezla zadnych okolnosti do sedacky....

pokut ro potrebujes dostat ven nerezal bych ,ale rozcalounil bych sedacku nebo bych sehnal sedacku z jineho auta nebo jen operak vsude se jich vali...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...