Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi,

mám prosbu, nemá někdo na S16 Magnuma? Jde mi o to, že ze začátku mi připadal trošku moc hlučnej, na což sem si docela rychle zvykl, protože při nízkých otáčkách jen tak brumlá a při vysokých je to sice dost nahlas, ale zase dobrej zvuk, co nemůžu překousnout je jízda na hranici 3000 ot/m :bojim Hlasitost v tu chvíli je asi milion decibelů a navíc hooodně rezonuje a vzhledem k tomu, že sou to otáčky využívaný často a dlouho, tak mě to fakt se.e. Nemá někdo obdobnou zkušenost? Jinak výfukový potrubí vypadá série, ale nedivil bych se, kdyby byl vybranej vnitřek katru (neměl sem ještě moc možnost to ověřit) a silentbloky budou rovněž série, páč ho evidentně neunesou..

Dík moc za jakoukoli zkušenost, nebo radu:)

Odesláno

Měl jsem podobnou zkušenost, ale s komplet výfukem PugSport. Po roce jsem auto prodal:D:D Ne, kvůli výfuku pryč nešlo:) Do těch 3 tis to bylo v pohodě, pak hrůza a pak trochu lepší, jenže při normální jízdě jsi přesně v těch pekelných otáčkách:grr:D

Odesláno

taky jde o to kolik plynu máš přidáno při těch cca 3tisících otáčkách já když tam lehce s plynem uberu tak mi to moc ani nekřičí nebo jsem si už asi na to zvykl :D jinak taky mám SS magnum

Odesláno

caute... aj ja mam na S16 SS Magnum zvuk je parada, hlavne ked stoji v garazi tak sa vsetko trasie okolo... na volnobehu si pekne bublaaa, pri vyssich otackach je to trosku hlucnejsie, hlavne nad 4000 ked ten motor chyti ten svoj tah, ale da sa na to zvyknut... tiez mi rezonuje pretoze je trosku inac tvarovany ako seriovy, riesil som to vypodlozenim zospodu tunela, ale robi to aj tak. radili mi trosku pootocit stredovy tlmic a vymenit seriove gumove drziaky za nejake tvrde sportove, zatial som to nechal tak. treba si len zvyknut :) inak mam to komplet bez katu a tiez zatial bez zvodov SS :)

Odesláno

Sice mám úplně jiný motor:D Ale mám tu samou zkušenost, do 3000 klid, od 3000 do 3500 bordel a nad 3500 tišší, ale u mne nemá smysl se v tomto pásmu pohybovat.

Odesláno

Magnuma mám taky a kolem 3000 ot/m je to vážně šílený ,ale u mě má naštěstí ten šílenej zvuk docela malý rozpětí otáček..takže stačí povolit nebo přidat jen o kousek...Jinak výfuk mám svody (serie) pak rezonátor , nerez roura a magnum

Odesláno

Takže stím nic neudělám a kašlu na to... Chtěl sem to zkusit nějak odspoda odhlučnit, ale asi to nemá smysl... jinak to rozpětí těch nejhorších otáček je vážně jen kousek, jenže při převodu, jakej má na S16 5ka, to udělá asi deset až 15 kilomerů v hodině...a zrovna těch nejlepších pro dlohou hladkou jízdu... no co, budu jezdit 80 a nebo kilo a víc a budu žít s pocitem, že mám sice rachot, ale nejlepší rachot co se dá koupit:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...