Strejdakopec Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 kluci mám dotaz...hledám spojitost a závadu včera jsem myl motor sundal dekl prostříkal čističem motoru a celé spláchl tekoucí vodou z hadice...omyl si ulomil snímač tlaku sacího potrubí u intercooleru které jsem následně slepil provizorně zpět a hned sháním jiné takže pozítří bude opět funkční zpět,takže tlakové čidlo nikoli podtlakové.při ujetí cca 3 km nebo rychlost nad cca 100km se rozsvítí hláška antipollution fault a auto jede bez turba..asi v nouzovém režimu...nevím s čím by to mohlo mít spojitost.děkuii za pár rad..každopádně pojedu na DIA ale až někdy v týdnu tak bych rád odstranil závadu sám pokud máte někdo stejnou zkušenost tak napište moc děkuju předem Citovat
Strejdakopec Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 no v to pevně doufám je to k nas*ání Citovat
Dančák Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Jojo, toto bude dělat to čidlo, nejdřív to čidlo vyměň a pak kdyby to náhodou dělalo tak běž na diag., pokud k ní nemáš přístup tak to teďka nemá cenu.....po výměně čidla kdyžtak odpoj na chvíly baterku abys to resetnul a pak by to mělo bejt v pořádku;) Citovat
koblih69 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Baterka odpojit nepomůže, musí se 5x nastartovat, pak chyba zmizí. Jinak já měl z toho čidla taky prasklý cafourek a opravil jsme to bezproblémů a jezdí dodnes. Citovat
Dančák Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Mě zas nikdy nepomohlo několik startů, až odpojení baterky..... Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. duben 2012 Autor Odesláno 17. duben 2012 no já to teda zkusím a moc dík za rady...a koblih??? myslíš 5 startů hned po sobě na místě nebo myslíš během jízdy po nějakém pátém nastartování? Citovat
JanoRS Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ak mozem tak ti odpoviem ja 5x hned po sebe, ale u mna to bolo 100% az po 6-tom Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. duben 2012 Autor Odesláno 17. duben 2012 tak dík...já to teda zkusím pro jistotu víckrát a eště jedna...mezi starty vyndat klíček nebo jen přepnout do nulové polohy?? a budu doufat že to bude o.k. zítra by mi měl ten blázinec přijít tak jsem zvědavej Citovat
JanoRS Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 tak teraz ani neviem:myslim, ja som to zatial nerobil nikdy takto (ale beznou prevadzkou), radcej skus vybrat ten kluc na 5 sek a bude to iste (aj starter si odychne:aut) No ak to bude OK tak uz po 1 starte ta nehodi do nuzdoveho rezimu.... Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. duben 2012 Autor Odesláno 17. duben 2012 mě hoidí do nouzáku až po ujetí nějaé vzdálenosti nebo překonání rychlosti..to nevím s čím z toho je to spojené ale každopádně když pomůže tak hned hodím coment a děkování Citovat
koblih69 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Musíš normálně nastartovat, zdechnout a znovu. Jezdit nemusíš. Já po každém startování vyndávám klíček, ale nevím jeslti je to podmínkou. 5x a po 6 je to OK Citovat
Strejdakopec Odesláno 18. duben 2012 Autor Odesláno 18. duben 2012 vyřešeno kluci...děkuji za rady...vyměněno a 5x nastartováno sa závada je rpyč...na dia vše smazáno a je klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.