Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kluci mám dotaz...hledám spojitost a závadu včera jsem myl motor sundal dekl prostříkal čističem motoru a celé spláchl tekoucí vodou z hadice...omyl si ulomil snímač tlaku sacího potrubí u intercooleru které jsem následně slepil provizorně zpět a hned sháním jiné takže pozítří bude opět funkční zpět,takže tlakové čidlo nikoli podtlakové.při ujetí cca 3 km nebo rychlost nad cca 100km se rozsvítí hláška antipollution fault a auto jede bez turba..asi v nouzovém režimu...nevím s čím by to mohlo mít spojitost.děkuii za pár rad..každopádně pojedu na DIA ale až někdy v týdnu tak bych rád odstranil závadu sám pokud máte někdo stejnou zkušenost tak napište moc děkuju předem

Odesláno

Jojo, toto bude dělat to čidlo, nejdřív to čidlo vyměň a pak kdyby to náhodou dělalo tak běž na diag., pokud k ní nemáš přístup tak to teďka nemá cenu.....po výměně čidla kdyžtak odpoj na chvíly baterku abys to resetnul a pak by to mělo bejt v pořádku;)

Odesláno

tak dík...já to teda zkusím pro jistotu víckrát a eště jedna...mezi starty vyndat klíček nebo jen přepnout do nulové polohy?? a budu doufat že to bude o.k. zítra by mi měl ten blázinec přijít tak jsem zvědavej

Odesláno

tak teraz ani neviem:myslim, ja som to zatial nerobil nikdy takto (ale beznou prevadzkou), radcej skus vybrat ten kluc na 5 sek a bude to iste (aj starter si odychne:aut) ;) No ak to bude OK tak uz po 1 starte ta nehodi do nuzdoveho rezimu....

Odesláno

mě hoidí do nouzáku až po ujetí nějaé vzdálenosti nebo překonání rychlosti..to nevím s čím z toho je to spojené ale každopádně když pomůže tak hned hodím coment a děkování ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...