Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tu prosím někdo, kdo rozumí trochu více různým specialitám na Wiičku?

Potřeboval bych pár rad ohledně toho co všechno se z toho dá vyždímat. Hlavně co se týká připojení do internetu, na FTP, přehrávání různých souborů apod.

Odesláno

No tak mám hromadu drobných dotazů takže jich můžu pár vypálit:

* pokud mám SW hack, lze přehrávat v mechanice DVD? Mám v Homebrew přehrávač, který nabízí DVD, ale ani origo to nepřehraje. Asi jedině HW hack, že?

* když nahodím youtube tak videa mají naprosto příšernou kvalitu, lze to nějak nastavit a nebo třeba použít nějaký alternativní prohlížeč?

* Když nahodím na svém NAS serveru FTP budu moct přehrávat MP3 a videa ze serveru a nebo je ještě jiná možnost sdílení souborů ze serveru?

....

Odesláno

tak az takto som sa s tym nikdy nehral ;)

asi ti moc nepomozem teda

- neviem ci to pojde aj s HW hackom

- s tou kvalitou, ono to standartne nepodporuje nejaku vysoku kvalitu, tak to ozaj netusim

- a toto neviem fakt vobec

ja som vazne len obycajny pouzivatel :D

Odesláno

No třeba u toho youtube je to opravdu o nějakém nastavení - možná vlastnost té verze Opery. Rozlišení videa se tam nedá změnit, vypadá od oka tak na 320x200 nicméně když pustim nějaké video ze souboru tak je to plynulé a v dostatečném rozlišení. Asi budu muset pohledat jiný Wbový prohlížeč.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak včera dostala malá WIIčko k 7 narozeninám. Naštěstí je typ, který od u toho netráví hodiny, takže s tímhle není problém. Mám za sebou hodinu tancování ve dvojici :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...