koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Je tu prosím někdo, kdo rozumí trochu více různým specialitám na Wiičku? Potřeboval bych pár rad ohledně toho co všechno se z toho dá vyždímat. Hlavně co se týká připojení do internetu, na FTP, přehrávání různých souborů apod. Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 No tak mám hromadu drobných dotazů takže jich můžu pár vypálit: * pokud mám SW hack, lze přehrávat v mechanice DVD? Mám v Homebrew přehrávač, který nabízí DVD, ale ani origo to nepřehraje. Asi jedině HW hack, že? * když nahodím youtube tak videa mají naprosto příšernou kvalitu, lze to nějak nastavit a nebo třeba použít nějaký alternativní prohlížeč? * Když nahodím na svém NAS serveru FTP budu moct přehrávat MP3 a videa ze serveru a nebo je ještě jiná možnost sdílení souborů ze serveru? .... Citovat
Y2K Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 tak az takto som sa s tym nikdy nehral asi ti moc nepomozem teda - neviem ci to pojde aj s HW hackom - s tou kvalitou, ono to standartne nepodporuje nejaku vysoku kvalitu, tak to ozaj netusim - a toto neviem fakt vobec ja som vazne len obycajny pouzivatel Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 No třeba u toho youtube je to opravdu o nějakém nastavení - možná vlastnost té verze Opery. Rozlišení videa se tam nedá změnit, vypadá od oka tak na 320x200 nicméně když pustim nějaké video ze souboru tak je to plynulé a v dostatečném rozlišení. Asi budu muset pohledat jiný Wbový prohlížeč. Citovat
Y2K Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 pozeral si aj fora ohladom tohto? asi ano...ale keby nie tak: www.wiizone.sk Citovat
koblih69 Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 Tak včera dostala malá WIIčko k 7 narozeninám. Naštěstí je typ, který od u toho netráví hodiny, takže s tímhle není problém. Mám za sebou hodinu tancování ve dvojici :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.