straki007 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 No trivalec vetsinou startuje na tri valce:D:D Citovat
Slayer Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 to možná ju... ale z textu to není poznat [upravil dne 15/4/12 14:08 od Slayer] Citovat
bendo Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 ako taka vec ...niekedy sa mi stane že naštartujem auto na 3 valce ..prejdem nejaky usek alebo mu niekedy pridám a už ide normálne čo to je?? Citovat
Slayer Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Je třeba zadat typ auta, motor a další...nejlépe i VIN .. a to vše do podpisu.... jinak ti nikdo s ničím neporadí Citovat
bendo Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Tak je to Peugeot 206 GTI s16 grand turismo..2.0 benzin 100kw. Vieš ide o to že niekedy naštartujem a dobre a niekedy naštartujem a už lej na 3 valce mi ide auto ..a po nejakom čase auto ide normálne na 4 ..vym,enil som už aj sviečky na nom a sem tam mi to spravi ešte A každy koho sa spýtam tak nikto nevie poriadne poradiť.. Citovat
straki007 Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 No konecne jsme se dopracovali k motoru. Dej si to do podpisu. At to nemusis porad psat dokola. dej sem jeste vin. Myslim ze tam mas na kazdy valec civku zvlast. Citovat
straki007 Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 mas tam celou civku. Takze ti zbyva udelat to jen tak ze se podivas jestli neni praskla ochrana civky.Kdyz ji otocis tak je tam priskirice a muze tam byt prasklina z ktere skace jiskra na hlavu a ne na svicku. To si ale nemyslim protoze by ti to delalo temer porad. Spis bych udelal to ze kdyz to vyvolas tak se to snazit drzet ve stadiu vynechavani a po chvilce vypnout motor. Pokud ti to dela za studena tak po vypnuti zapalovani vyndat svicky a kdyz bude nektera mokra tak znamena ze nepali ti valec a vymenis rampu zapalovani. Vysvetluju to tady jen kvuli tomu takhle klikate protoze predpokladam ze nemas moznosti diagnostiky a ani moznost zjistit to nejak jinak moc nejde. Citovat
bendo Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 No ano môže top byť aj toto ale si ymslim ,že aj keby to bola rampa tak by mi to robilo vždy že? a ja ked pridem rano k autu anič bez problemov ani raz sa mi to nestalo až ked niekde idem zastavim a idem naštartovať a vtedy sa mi to občas stane .. Ked raz som pozrel aj tak ako pišeš jak mi to spravilo vybral som sviečky a boli suche ..ale koncom tyždna idem na diagnostiku tak uvidim či niečo ukáže ..nejaky chalan my pisal že aj tesnenie by to mohlo byť ...ale myslim si že auto by potom strácalo tlaky že? Citovat
straki007 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 Nebude to nic silene. ¨Kdyby to bylo tesneni tak mas problem permanentne. No vypada to na tu civku pokud ti to dela jenom za tepla resp.kdyz vypnes teply motor a po chvilce chces odjet a dela kuckani. Vidim to na civku. Diag mozna nic nerekne a kdyz ano tak P0300 a vynechavani zapalovani v nekolika valcich resp.regulace bohatosti smesi. Citovat
bendo Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 No hej len tak lebo rano sa mi to ešte ani raz nestalo iba ked už sa zohreje a potom to spravi .Dufam že to nebude nejaka vyskoka položka ...lebo ešte by mi trebalo druhe BSI zohnať Citovat
straki007 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 No pokud civka tak cca 4000,- czk Jde i druovyroba cca 3000,- czk Zatim bych to na tvem miste ale nechal tak az se to nezacne projevovat vytrvale. A na druhe strane..........muze to jeste delat treba pridreny vstrik. Zatim to asi nech byt a resit az to bude akutnejsi. PS: A co mas prosim te s BSI?? Citovat
bendo Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Tak dikes straki007 uvidime no čo to bude robiť po čase . A tak to BSI mám asi zle lebo mi zle ukazuje stav plaiva kolko ho tam ešte mám ...a vraj že to bsi je dojebane lebo take som už kupil auto vieš..a nevieš či yb sa nedala nejak riadiaca prekodovať a toto ešte spraviť Citovat
straki007 Odesláno 17. duben 2012 Autor Odesláno 17. duben 2012 No to chce videt co s tim je. Nevim ted na dalku jestli to pujde. Citovat
ivanh Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Co sa týka merania mnozstva paliva nemoze byt problem v plavaku, kontroloval ho uz niekto ? Citovat
bendo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Ako ešte nikto ..ale jedno čo som si všimol možno je to blbosť neviem ..ale mne sa zdá že ked mám viac benzinu v nadrži tak mi to spravi a ked mám tak menej tak nič jak aj dnes dnes som sa aj tu vozil aj tu a nič ani raz .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.