Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Facelift 2012


Jollycz

Recommended Posts

Jaké je vaše hodnocení faceliftu 2012? Myslím, že změny jsou velice drobné. Přední maska s LED světly pro denní svícení je asi to nejpodstatnější. Také se trochu zmenšila zrcátka. Interiér se asi neměnil. Zvýšení výkonu a snížení spotřeby motoru HDi. Cena je prakticky stejná oproti starší verzi. Nový vzhled je asi otázka osobního vkusu. Už jsem ale slyšel, že někdo dává při koupi přednost původní verzi. Máte někdo nového Partnera doma? Pro zajímavost připojuji foto k porovnání.

post-34143-14109623476455_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá sa toto vôbec nazvať facelift?Takéto zmeny rozozná len znalec značky.Garantujem,že 99,9% žien to ani nepostrehne.Dvojková rada sa vyrába od roku 2008,ešte som nepočul že niekto riešil repas zadnej nápravy,ale je rovnaká ako vo voze prvej rady.Na náprave mali chlapci s francúzka popracovať,a nie na nič nehovoriacom facelifte,ktorého hlavnou devízou sú modne led svetlá!:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám verzi 2010, 1,6 HDi, 82kW. Teď mám najeto 15 tisíc a jsem maximálně spokojený. Jak s designem, interiérem, tak s jízdními vlastnostmi, spotřeba 5,8l. Měl jsem možnost něco najezdit se Scenicem 1,9D i jinými auty, doma mám ještě Megana 1,6i, ale s Partnerem se to nedá srovnat. Hodnotím samozřejmě auta jako celek. Je jasné, že jízdní vlastnosti budou jiné u auta vysokého 145 cm než 190 cm, ale celkově je pro mě Partner, jako rodinné auto jasná jednička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...