Kristýnka Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Ahojky. Nemám nataženou kabeláž na přední mlhovky, tak bych potřebovala poradit, jak na to.Co na to budu potřebovat a tak:-)Díky Citovat
Edison Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 I na MUX se dá zapojit jednoduše, jakoby NEMUX. :-) Stačí to popsat obecněji? Nemám schema od 206... ale v principu: Od plusu na pojistku tak 15A. Dále na pracovní kontakt relé, pak na obě žárovky mlhovek. Mínus najít někde kolem světel, něco tam bude. Cívka relé: Mínus někde na mínus, plus... nejlíp od vypínače obrysovek ten potenciál, co se spíná přes vypínač mlhových světel. Nezapomenout kontrolku: zelená barva, příslušný symbol, zapojeno třeba na cívku relé mlhovek, lépe na drát co povede přímo na žárovky. Funkce: Jelikož předpis říká, že s mlhovkama musí svítit obrysy, tak mlhovky bude takto možno zapnout až po zapnutí obrysovek. Podotýkám, nezapomínat mlhovky zaplé. Vypínač bych řešil odpovídající páčkou pod volant, kontrolku bych se snažil zapojit tu v přístrojovce. Tam by mohl nastat problém, pokud by toto bylo řízeno po sběrnici. Relé s pojistkou, pokud bych mlhovky zapojoval takto zcela odděleně od systému, bych umístil někam do motorového prostoru, tam bývá druhá skříň s pojistkami. Ovládací drát od obrysovek se protáhnout dá nějak vždy. No... jsem popsal jak to jde, snažil bych se ale spíš o \"origo\" způsob (což bude asi složitější na dráty, který nejsou a musely by se nacpat do konektorů a tak...). Citovat
Kristýnka Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 I na MUX se dá zapojit jednoduše, jakoby NEMUX. :-) Stačí to popsat obecněji? Nemám schema od 206... ale v principu: Od plusu na pojistku tak 15A. Dále na pracovní kontakt relé, pak na obě žárovky mlhovek. Mínus najít někde kolem světel, něco tam bude. Cívka relé: Mínus někde na mínus, plus... nejlíp od vypínače obrysovek ten potenciál, co se spíná přes vypínač mlhových světel. Nezapomenout kontrolku: zelená barva, příslušný symbol, zapojeno třeba na cívku relé mlhovek, lépe na drát co povede přímo na žárovky. Funkce: Jelikož předpis říká, že s mlhovkama musí svítit obrysy, tak mlhovky bude takto možno zapnout až po zapnutí obrysovek. Podotýkám, nezapomínat mlhovky zaplé. Vypínač bych řešil odpovídající páčkou pod volant, kontrolku bych se snažil zapojit tu v přístrojovce. Tam by mohl nastat problém, pokud by toto bylo řízeno po sběrnici. Relé s pojistkou, pokud bych mlhovky zapojoval takto zcela odděleně od systému, bych umístil někam do motorového prostoru, tam bývá druhá skříň s pojistkami. Ovládací drát od obrysovek se protáhnout dá nějak vždy. No... jsem popsal jak to jde, snažil bych se ale spíš o \"origo\" způsob (což bude asi složitější na dráty, který nejsou a musely by se nacpat do konektorů a tak...). Děkuju!!!Chvíli to bude stejnak jezdit, bez zapojení Citovat
ChouLu Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Pokud je to mux,tak nemusis resit packu ani kontrolku v budikach staci mlhy aktivovat v BSI pres diag otazka 5 minut a svazek k rele bejva dotazen, pokud neni teda rovnou vse Citovat
Edison Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Píše, že kabely nejsou. Proto jsem popsal, tak to udělat dvěma dlouhými kabely bez nutnosti zasahovat více do stávajících svazků. Ale je mi divné, že by nebyly. [upravil dne 14.4.2012 18:53 od Edison] Citovat
Kristýnka Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 Já to ještě, tak dopodrobna nekoumala, ale prý tam nejsou:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.