Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všecky, chci si koupit peugeot 207 a chtěl bych 1.4vti nebo 1.6vti, ted jsem narazil na jeden motor 1.6 16v 80kw a nikde nemužu o tomhle motoru nic najít, nemáte prosím někdo s tímto motorem zkušenosti? Díky moc za rady

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak už mám doma konečně peugeot 207 1.6 16v 80kw, doufam že bude spolehlivej, jen je normalni že když jsem s tim odjižděl z bazaru tak auto clekem hlučně piskalo,(při projiždce to nedělalo) když jsem přibrzdil tak piskani přestalo, a za chvily zase začlo? ujel jsem stim 110 kilometru ale piska to pořad

Odesláno

Jinak ta TU5JP4 ma hlucnejsi rozvod, na volnobeh je i za tepla hodne slyset cvakani. Je to normalni, uplne stejnej zvuk jsem slysel u peti techhle motoru. V zime za studena to na benzinovej motor dokaze az vydesit, ale je to ok. Interval oleje doporucuju 15 tisic km. V manualu je psano 30, ale to je blbost, resp. jejich chytrost, uzivatelova / motoru blbost...

Odesláno

No mne to normálne nepríde,samozrejme záleží na tom akým štýlom jazdíš a kde ale ja som sa s mojou 207 v živote nad 10l nedostal.Naposledy čo som nuloval a pozeral na spotrebu čisto v meste bola na 9.5,inak taký dlhodobý mix je 8.5

Odesláno

no mě to dokonce někdy skoči i na 50, 25, 15 a pak se to drži tak na tech 10 - 13 litru, a to sem dnes jel mimo obce po dlouhe rovne silnici

jo a ukazuje mi to km/l je to tak správně? pač je auto dovezené s francie tak jestly se tam neco nemusi v palubnim pc nastavit nebo neco podobneho

Odesláno
no mě to dokonce někdy skoči i na 50, 25, 15 a pak se to drži tak na tech 10 - 13 litru, a to sem dnes jel mimo obce po dlouhe rovne silnici

To máš na 99% nastavenu momentální spotřebu :D Podle ní se dá krásně určovat, jak moc máš sešlápnutou nohu na plynu ;) Přepni si palubní PC do režimu ukazování průměrné spotřeby l/100km a tam ti to už nebude tolik lítat a uvidíš za kolik jezdíš ;)

[upravil dne 15.5.12 19:06 od MJSytic]

post-2095-14109624349867_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...