Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer,před páru měsíci jsem si koupil 406 break 2.0i 16v r.v.1998,VIN VF38ERFVE80459013 a mám problémy s volnoběhem.Pročetl jsem pár témat o tomto problému tak jsem vyčistil skrtící klapku,krokovy motorek,filtry jsou nové,rozvody taky.Někdy mi to otáčky drží a někdy ne.Dneska jsem vyměnil svíčky(BOSCH FR7DC+),je to možná o něco lepší ale problém přetrvává.Když stojím na místě tak mi to otáčky většinou drží,ale jakmile na místě začnu točit volantem už to zase líta nahoru dolů- má to nějakou spojitost? Ještě ke vstřikům-mám v autě ,,oranžové vstřiky\" a známý mi na zkoušku půjčil ,,fialové\" , půjde to přehodit nebo je to výrazně odlišné ?

Odesláno

Když na místě na volnoběh otáčíš volantem tak ti otáčky zakolísají, protože servo vyvine větší odpor vůči motoru a dojde ti k poklesu otáčkám....když lehce přidáš plyn tak už by ti to dělat nemělo

Odesláno
Dobrý večer,před páru měsíci jsem si koupil 406 break 2.0i 16v r.v.1998,VIN VF38ERFVE80459013 a mám problémy s volnoběhem.Pročetl jsem pár témat o tomto problému tak jsem vyčistil skrtící klapku,krokovy motorek,filtry jsou nové,rozvody taky.Někdy mi to otáčky drží a někdy ne.Dneska jsem vyměnil svíčky(BOSCH FR7DC+),je to možná o něco lepší ale problém přetrvává.Když stojím na místě tak mi to otáčky většinou drží,ale jakmile na místě začnu točit volantem už to zase líta nahoru dolů- má to nějakou spojitost? Ještě ke vstřikům-mám v autě ,,oranžové vstřiky\" a známý mi na zkoušku půjčil ,,fialové\" , půjde to přehodit nebo je to výrazně odlišné ?

A za jazdy sa to nejako prejavuje? Ak nie tak mas vysvetlenie hore :super

Odesláno

Při jizdě se to projevuje že mi chcípne motor když vyřadím. Mám doma ještě jeden krokový motorek, vypadá sice v horším stavu,ale podle známého auto z kterého ta klapka je nemělo s volnoběhem problém, tak to skusím zítra přehodit a uvidím. Taky sem chtěl přehodit rampu z pežota se stejným typem motoru ale bohužel nepasoval výkrojek pro olej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...